Фототапет - Приказно съзвездие 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-МL-10-1
5.00
794

Фототапет – Приказно съзвездие 2, подходящ за апликация в детска стая на момиче в детска или кърмаческа възраст. Всички артикули се печатат по индивидуално зададени размери, като изработката на всеки продукт бива осъществена с  високотехнологични производствени машини, безвредни мастила и материали от най-висок клас. 

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Цветелина Георгиева

За поредна година съм много доволна от качеството и обслужването! Благодаря!

Дони Стефанова

Благодаря за бързата и красива изработка!

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Силвия Тошкова

Страхотни,както винаги! Благодаря ви!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.
Допълнителна информация

Фототапет - Приказно съзвездие 2, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Приказно съзвездие 2?

Тапетът с космическа тематика е перфектно решение за детска стая на момиченце или за смесена стая на момче и момиче. Той предлага вълнуващо и магическо визуално изживяване, което ще запленява детското въображение и ще пренесе малките принцеси и астронавти в далечни галактики.

В центъра на тапета се намират преливащи се планети, които са изобразени с нежни оттенъци на розово. Те могат да представляват различни светове и места в космоса, където детето може да открие нови приключения и да изследва непознати територии.

Съзвездията, разположени на тапета, създават допълнителен елемент на загадъчност и тайнственост. Детето може да разпознае познатите съзвездия или да създаде свои собствени истории около тях. Тапетът стимулира интереса към астрономията и насърчава децата да си поставят въпроси за вселената и нейните тайни.

Вдъхновението продължава с облачетата, които са разпръснати във въздуха. Те създават усещане за лекота и мекота, придавайки на стаята уют и спокойствие. Облачетата може да се възприемат като пухкави обитатели на космоса, които детето може да позабавлява и с които да си създаде свои приказки.

Тапетът с преливащите цветове от по-тъмно към по-светло розово добавя визуална дълбочина и разнообразие в стаята. Той придава на пространството мекота и умиротворява сетивата, създавайки спокойна атмосфера, подходяща за игра и почивка.

Този тапет на тема космос е идеален избор за детска стая, в която детето ще се чувства вдъхновено и се развива в приятна и стимулираща среда. Със своите планети, съзвездия и облачета, той предлага много възможности за детската фантазия да лети в безкрайното пространство на въображението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този космически тапет е подходящ за декорация на детската стая и може да се използва както в стаи на момичета, така и в смесени стаи на момчета и момичета. Със своите нежни оттенъци на розово и преливащи цветове, тапетът създава спокойна и вълнуваща атмосфера, която стимулира детската фантазия и любопитство. Неговите мотиви от космоса, планетите, съзвездията и облачетата предоставят възможност за игра и развиване на интереса към науката и вселената. Той създава уютно пространство, където децата могат да се наслаждават на приказни приключения и мечтания.

Цена:
38 00 лв