Фототапет - Приказно съзвездие

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-10
5.00
794

Фототапет – Приказно съзвездие в син цвят, подходящ за апликация в детска стая на момче. Всички артикули биват изработени по индивидуално зададени размери, като в процесът на производство биват използвани материали от най-висок клас. 

1 поръчка за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Пламена

Изключителна бързина и страхотно качество!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам
Допълнителна информация

Фототапет - Приказно съзвездие , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Приказно съзвездие?

Тапетът за детска стая на момченце, с тема "Космос и съзвездия", представлява олицетворение на невероятното космическо пространство. В дизайна на тапета се изобразяват прекрасни планети, загадъчни съзвездия и бляскави звезди. Цветовата палитра включва светло синьо, жълто и бяло, което създава усещане за безкрайност и вълнуваща приключението.

Въпреки че детето е все още малко, тапетът насърчава неговата фантазия и любопитство за неизвестното. Ярките цветове и детайлите на планетите и съзвездията му предоставят възможността да открие различни астрономически обекти и да си представи, че е космически изследовател.

Тапетът "Космос и съзвездия" създава уютна и вълнуваща обстановка в стаята на момченцето. Всеки поглед към стените на стаята ще вдъхнови малкия космически пътешественик да мечтае за приключения в безкрайните простори на вселената. Този тапет е перфектното допълнение към детската стая, което ще стимулира любовта на детето към науката и изследването на небето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с Космос и съзвездия е подходящ за детската стая на момченце. Той ще създаде вълнуваща и стимулираща обстановка, която ще вдъхнови малчугана да се замисли за красотата на космоса. Тапетът създава уют и магия, които ще подкрепят детската фантазия и любов към науката. Благодарение на своите ярки цветове и интересен дизайн, този тапет е перфектно допълнение към стаята на момченцето и ще го провокира да изследва вселената в своите мечти.

Цена:
38 00 лв