Фототапет - Приключение по света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall473479460
5.00
794

Фототапет "Детско Пътешествие по Света" е забавен бразователен акцент подходящ за поместване в детски стаи от смесен тип.  Дизайна превръща стенната конструкция  в интерактивна карта на света, украсена с животни, характер за географските ширини на всяка територия. Цветовете са меки и приятни за окото, подходящи за стимулиране на въображението на децата без да бъдат прекалено разсейващи. Този фототапет не само красиво допълва интериора, но и подтиква малките умове към изучаване на географията и биологията по един вълнуващ и забавен начин.
3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Цветелина Иванова

Благодаря за изработка на календарите и за подаръците ☺️

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Ne Sam Angel

Получихме си пратката прекрсна е благодарим от ❤

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Eelizabet Doychinova

Бърза доставка и хубаво качество. Прекрасни подаръци към направената поръчка
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая - Зелена карта на света?

Тапет за детска стая на момчета, които обичат да изследват света около тях. Тапетът има красива зелена карта на света върху син фон, която е изобразена с ярки и живи цветове - зелено, синьо и светло кафяво. На картата можете да видите всички континенти, както и множество животни, които обитават тези места.

Това е чудесен начин да се насърчава любопитството и образованието на децата, като същевременно им се предоставя красив и интересен интериор на стаята им. Тапетът е лесен за поставяне и ще добави уют и цветност към всяка детска стая. Комбинацията от зелен и син цвят създава усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за спалнята на детето. Всичко това го прави страхотен избор за родители, които искат да превърнат стаята на своето дете в място за учене, забавление и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за деца, особено за момчета, които обичат да изследват света и да учат нови неща. Той е подходящ за деца на различни възрасти, но най-добре би се вписал в стаята на дете в начална училищна възраст. Тапетът е идеален за родители, които искат да превърнат стаята на своето дете в уютно място, където те да се чувстват комфортно и да се забавляват. Освен това, той е подходящ и за учебни стаи, детски центрове или забавни паркове, където може да бъде използван за декорация.

Цена:
38 00 лв