Фототапет - Приятели с балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-004
5.00
794

Уникален Фототапет – Приятели с балони , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна е изработка в големи размери.

4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Симона Герасимова

Много съм доволна. Препоръчвам ги. Изключително коректни, бързи и любезни :)

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Irena Ilieva

Препоръчвам! Поръчахме детски календари и останахме много доволни! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Приятели с балони?

Този весел тапет за детска стая на момиче или бебешка стая на момиченце представлява фототапет с прекрасен детски мотив. Върху него са изобразени големи розови балони, които се носещи над вълшебна приказка. Във въздуха около балоните летят мечета и слончета, създавайки вълнуваща и забавна атмосфера.

Цветовете на тапета са предимно розови, кафяви и сини, което придава нежност и игривост на дизайна. Розовият цвят е символ на сладост, мекота и мечти, кафявият добавя топлина и уют, докато синият цвят придава усещане за спокойствие и хармония.

Този фототапет е идеален избор за украса на детска стая, като създава вълшебна обстановка и стимулира детската фантазия. Той ще внесе цвят и радост в пространството и ще създаде приятна атмосфера за игра и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този прекрасен детски тапет в розово е идеален за украса на детска стая на момиче или бебешка стая на момиченце. Със своите големи розови балони, летящи мечета и слончета, той създава вълшебна и игрива обстановка. Цветовете - розово, кафяво и синьо - придават нежност, топлина и спокойствие. Този тапет е перфектното решение за създаване на радостна и вдъхновяваща атмосфера в детската стая.

Цена:
38 00 лв