Фототапет - Пролетен празник

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-66
5.00
794
Фототапет - Пролетен празник уникално предложение, което може да бъде еферин декор в детски помещения от смесен тип - момче/ момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени..

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пролетен празник?

Пролетен празник е магичен детски тапет, идеален за детски стаи за момчета, момичета и бебета. Този тапет е вдъхновен от пролетната природа и се отличава с ярки и живописни цветове, които превръщат стаята в истинско убежище на радост и красота.

Главните цветове в тапета са синьо, бледо розово и цикламено, създавайки нежна и романтична атмосфера. В средата на тапета е изобразен голям син балон, който придава на стаята въздушност и игривост. Върху балона се простира гръмотевична гирлянда от нежни розови цветя, които създават усещане за пролетно пробуждане и свежест.

Освен балона, тапетът представя и цветна дъга, допълваща магията на дизайна. Облачетата, простиращи се от дъгата, са украсени с малки цветни сърчица, които висят леко и нежно, създавайки усещане за лекота и щастие. Този мотив е идеален за стимулиране на въображението и игривостта на децата, като им предоставя безкрайни възможности за създаване на приказни истории и игри.

Тапетът "Пролетен празник" е изработен с висококачествени материали, които осигуряват издръжливост и дълготрайност. Той съчетава красив дизайн с практичност, като се доставя в индивидуално зададени размери, гарантирайки перфектно прилепване към всяка детска стена.

Тапетът "Пролетен празник" е перфектен избор за всички, които желаят да създадат магична и вълшебна обстановка в детската или бебешка стая. Той превръща стаята в прекрасно убежище, изпълнено с красота, където децата могат да се играят, сънуват и израстват

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Подходящ за декорация на детски стаи, както за момчета, така и за момичета, включително и за бебешки стаи. Той създава вълшебна атмосфера, изпълнена с ярки и живописни цветове, които ще вдъхновят децата да се радват на пролетното пробуждане и свежест. Тапетът предлага мотиви като голям балон и цветна дъга, които стимулират въображението и игривостта на децата. С изработката си от висококачествени материали и възможността за персонализирани размери, този тапет е перфектният избор за създаване на магическа обстановка в детската или бебешка стая.

Цена:
38 00 лв