Фототапет - Пустинни приятели

Флис - Канаваца
Код wall-s-63
5.00
694
Фототапет - Пустинни приятели,  весел декор за детски помещения, подходящ за апликация в детска стая както на момче, така и на момиче! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
3 поръчки за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Петьо

Много съм доволен от покупката си.

Спаска

Много добра комуникация и бърза доставка. Фототапетът е прекрасен.

К.Петкова

Тапетите са с много добро качество и се поставят лесно. Препоръчвам на всеки, който иска да обнови интериора си.

С.Василева

Фототапетът е перфектният акцент за нашата всекидневна. Много добро качество.

Х.Христов

Фототапетът е прекрасен и много стилен. Поставихме го в дневната и всички гости го забелязват. Качеството е на много високо ниво!

Деница

Фототапетът превърна хола ни в истински оазис. Качеството на печата е супер.

Анна Д.

Поръчах фототапет за детската стая с мой дизайн и резултатът е просто невероятен. Децата са възхитени! Качеството на печата и материалът са отлични. Горещо препоръчвам на всички

К. Колев

Бързо и професионално изпълнение на поръчката.

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Пустинни приятели?

Фототапетът за детска стая Пустинни приятели предлага нежни и неутрални цветове, идеални за стая на момче. Изображението включва пустинна сцена със сърцевината на пустинята, където се намират красиви кактуси. В далечината са разположени малки палатки с нарисувани усмивки, което придава на тапета приятно настроение. На небето се наблюдават облачета и усмихнато слънце, което създава усещане за радост и свежест. Цветовата палитра включва бледо жълто, кафяво, сиво и синьо, което придава хармоничност и спокойствие на стаята. Този детски фототапет за стая на момче е перфектен избор, създавайки една приветлива и вдъхновяваща атмосфера за игра и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с пустинна картинка е подходящ за декорация на детската стая на момче. Неговите неутрални цветове в бледо жълто, кафяво, сиво и синьо създават спокойна и уютна атмосфера. Изображението на кактуси, палатки с усмивки и облачета, както и усмихнатото слънце в небето, ще вдъхновят детето да развива въображението си и да се наслади на играта си. Този фототапет е идеален за създаване на приятна среда за почивка и забавления в детската стая.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв