Фототапет Пътешествие с балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10271648
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ani

Страхотни сааа❤

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Михаела Георгиева-Симеонова

Много благодаря за добрата изработка на календарите и подаръците!

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Нели Радева

Перфектна изработка, бърза поръчка! Изключително доволна съм! Силно препоръчвам!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Пътешествие с балон ?

Детски тапет "Пътешествие с балон" е идеалното решение за детска стая, независимо дали е за момичета или момчета. Той може да бъде прекрасно допълнение както за спалня, така и за училище, създавайки уютна и вълшебна обстановка.

Основният мотив на тапета е карта на света, която представя континентите в бежови тонове. Това може да стимулира детското любопитство и да ги вдъхнови да научат повече за различните страни и култури по света. Летящите шарени балони и дерижабъл, които се извисяват над континентите, придават игривост и радост на дизайна. Техните живи цветове - кафяво, розово, бежово и синьо - ще заредят стаята с позитивно настроение и много цветовни възможности за съчетания с други елементи на декорацията.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и лесно почистване. Изображенията са ярки и детайлни, създавайки илюзия за реалност и приказно усещане в стаята. Той може да се използва за цялата стена или за акцент на конкретно място, което да привлича вниманието на децата.

"Пътешествие с балон" тапетът предлага ненадминато комбинация от образование и забавление, вдъхновявайки децата да сънуват и да създават. Независимо дали се интересуват от географията или просто искат да се наслаждават на прекрасните цветове и форми, този тапет ще направи техния стопански кът единствен и незабравим.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Пътешествие с балон" е подходящ за различни помещения и среди. Той е идеален избор за детски стаи за момчета и момичета, създавайки игриво и образователно пространство за игра и учене. Свежите и ярки цветове, заедно с картата на света и летящите балони, го правят перфектен както за домашни, така и за училищни стаи. Тапетът може също така да бъде приложен в спалня или игрова зала, създавайки вдъхновяващо място за почивка и развлечения. Независимо къде се използва, този тапет ще придаде уникален и жизнен акцент на интериора.

Препоръчителни размери:
*ширина – 355 см.
*височина – 260 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв