Фототапет Ракета в космоса

Флис - Канаваца
Продуктов код wall986341
5.00
794

Уникален Фототапет Ракета в космоса, подходящ за всяка детска стая, която желаете да превърнете в поле за игри. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нефие Хасан

Благодаря за прекрасните календари и за подаръците към тях. За първи път поръчах от Вас и наистина съм много доволна от качеството и бързата изработка. Силно препоръчвам! Весели празници и Успешна година!

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Благовес

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Магито Пенчева

Благодаря и тази година за експресната ви работа и професионализъм изключително съм доволна от свършената работа и благодаря и за подаръците! ❤️❤️❤️

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Titka Stankina

Днес получих календарите , много са хубави ,със сигорност ще повторим:)
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ракета в космоса ?

Детски тапет "Ракета в космоса", е идеален за детска стая, спалня или коридор. Той представлява визуална сцена в космическия простор, с фокус върху ракета, около която са разположени звезди и планети. Цветовата палитра на тапета включва бяло, кафяво, жълто и зелено.

С цветната комбинация от бяло и кафяво, тапетът създава уютна и спокойна атмосфера в стаята. Жълтите и зелените оттенъци добавят свежест и веселие, което се хармонизира перфектно с детската енергия. Звездите и планетите придават допълнителна детска магия и фантазия на тапета, вдъхновявайки децата да си представят вълнуващи космически приключения.

Тапетът е създаден с внимание към детайлите и предлага уникален дизайн, който ще зарадва детето и ще му предостави място за игра и въображение. Неговите ярки цветове и интересен мотив с ракета в космоса ще привлекат вниманието и ще създадат приятна атмосфера в стаята.

Тапетът е подходящ за декорация на цяла стена или може да се използва като акцент върху отделна част от стаята. Независимо дали става въпрос за детска стая, спалня или коридор, този тапет ще добави игрив и красив акцент, който ще внесе усмивки и радост в дома ви.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Ракета в космоса?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Ракета в космоса?

Тапетът с ракетата в космоса и звездите е подходящ не само за детска стая, спалня или коридор, но и за други помещения, където искате да добавите вълнуващ и игрив елемент. Можете да го използвате в стая за игра, кътове за четене или дори в учебни помещения, за да създадете вдъхновяваща и стимулираща обстановка. Тапетът ще добави цветност, фантазия и детска енергия където и да го поставите, за да създадете пространство, което ще вдъхнови и радва всички, независимо от възрастта.

Цена:
38 00 лв