Фототапет Ракети в космоса 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1288281
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Ракети в космоса 2, подходящ за апликация в детска стая на момче в ранна възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Мария Димитрова

Страхотни сте ;)

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���

Tanya Todorova

Много добра изработка...любезно и качествено обслужване.Препоръчвам!
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ракети в космоса 2?

Фототапетът за детска стая на момче е чудесен начин да превърнете стаята на вашето дете в космическо пространство. Тапетът е декориран с космически ракети, космонавти, планети, звезди и всичко останало, което би асоциирало детето с космоса и неговите мистерии.

Цветовете на тапета са в черно, бяло и лилаво, което го прави изключително модерен и стилен. Лилавото и бялото създават спокоен и релаксиращ ефект, който е идеален за детска стая. Тапетът е подходящ за всички възрасти и може да се използва както за малки деца, така и за по-големи деца.

Космическият тапет е направен от висококачествен материал, който е лесен за поставяне и поддръжка. Той може да се използва като основен елемент в стаята или като акцент на определени стени. Този тапет ще превърне стаята на вашето дете в красиво и уютно място за игра и почивка.

В общи линии, фототапетът за детска стая на момче с космос и планети е перфектното допълнение към всяка детска стая. Той ще донесе усещане за приключение и мечта в живота на вашето дете, като в същото време ще го зарадва и му осигури спокойствие и уют.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Ракети в космоса 2?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Ракети в космоса 2?

Висококачествен Фототапет, изработен от Art-Gift. Изключително оригинална идея за детска стая на момче. Всяко малко момченце мечтае да бъде астронавт, иска да се повози на космическа ракета и да разгледа интересния космос. Този тапет за детска стая наистина е едно фантастично и модерно предложение за стаята на вашето момче. Със сигурност ще помогне на детенцето ви да се запознае с мистериозния космос и да развива въображението си. С фототапет за детска стая с космос без съмнение ще създадете на вашето детенце един вълшебен свят, в който да играе, да мечтае и да пораства. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. Можете да комбинирате това предложение с фототапет за таван с планети или звезди, което допълнително ще пренесе интериорът на детската стая на едно модерно и оригинално ниво.

Цена:
38 00 лв