Фототапет - Ракети и совалки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall26909805
5.00
794
Фототапет - Ракети и совалки, подходящ за апликация в помещение предназначено за  момче в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
3 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Александрина Аврамова

Календарите са страхотни,много ми харесват!Супер обслужване,бърза изработка и много хубаво подаръци!Страхотни сте!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Dilyana Georgieva - Paunova

за поредна година се убеждавам, че това са най- коректната фирма. Експресно и любезно обслужване, изключително качество и много добри цени ! Благодаря ви ! Продължавайте да бъдете все толкова безупречни ! :)

Петя Михайлова

Изработката на календарите е повече от перфектна!!! Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Вяра Станева

Благодаря! Прекрасни са календарите!

Injihan Mateeva

Daa
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ракети и совалки?

Този детски тапет е перфектен избор за стая на момче до 12-годишна възраст. Той съчетава светло синьо, тъмно синьо и оранжево, създавайки ярък и игрив дизайн. Върху тапета ще откриете космически ракети и совалки, които са готови да изследват необятните простори на вселената. Допълнително, малки планети и космически кораби също се вплитат в тази вълнуваща тема.

Този детски тапет предизвиква фантазията и създава усещане за приключение и развлечение. Изображенията на космически ракети и совалки ви пренасят в свят, където малкото момче може да бъде астронавт, изследвайки невероятните тайни на вселената. Планетите и космическите кораби допълнително разширяват въображението и създават интересни истории, които детето може да измисли.

Тапетът е идеален за създаване на стимулираща и вдъхновяваща обстановка в стаята на детето. Ярките цветове ще добавят радост и енергия на пространството, а космическата тема ще насърчи любопитството и желанието за открития. Той предоставя уникална възможност на малкото момче да се почувства като истински астронавт, който се отправя на вълнуващи приключения в космоса.

Този детски тапет с космически ракети и совалки, планети и космически кораби създава магическа обстановка, която ще впечатли и вдъхнови вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с космически мотиви е подходящ за детска стая на момче до 12-годишна възраст. Той ще създаде уютна и стимулираща обстановка, която ще вдъхнови детето да изследва, фантазира и създава. Тапетът е идеален за деца, които са заинтересовани от космоса, астрономията и космическите пътешествия. Той може да се използва както в домашни условия, така и в детски ясли, детски градини или училищни стаи, за да се създаде привлекателна и образователна среда за децата.

Цена:
38 00 лв