Фототапет Рибки и самолети

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10250859
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
 Фототапет Рибки и самолети, абстратно предложение, подходящо за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче).  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Стела Димова

Бързо, точно, коректно обслужване. Много мили и отзивчиви. Препоръчвам! ♥️

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Ивелина Борисова

Благодаря за бързата изработка и доставка, прекрасни са...

Maria Nikolova

доволна съм от поръчката на календарите

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!

Симона Чеперигова

Много, точни. Страхотно качество, препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Рибки и самолети ?

Тапетът за детска стая, представен на уебсайта art-gift.net, е вълнуващ и забавен дизайн, подходящ както за момчета, така и за момичета. Той представлява живописна морска сцена, която може да стимулира въображението и креативността на детето.

Тапетът е разделен на няколко етажа, като в долната част е изобразено морето с голям кит, който плава между различни цветни рибки - сини, оранжеви и зелени. Този частен свят от морско дъно създава усещане за спокойствие и приключение.

В горната част на тапета се изобразява светът на небето. Тук са представени облаци, които се разпръскват над морската сцена. Има голям, син кит, плуващ близо до облаците, което допълнително усилива чувството за наличие на магия и фантазия.

За да подчертае приключенското изживяване, около морския фар и облаците, се виждат летящи балони и самолет. Тези елементи добавят динамика и усещане за непрекъснато движение.

Допълнително, над тапета се виждат прелитащи птици, които придават реализъм и жизненост на сцената.

Цветовата палитра на тапета включва живи и наситени цветове, които са подходящи за стимулиране на въображението на детето и могат да се съчетават лесно с различни интериорни стилове.

Общо взето, тапетът е изключително красив и подходящ избор за детска стая, който ще създаде уютна обстановка и ще предостави безкрайни възможности за игра и развлечение за вашето дете.

Какъв е срокът за изработка на детски тапети?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета за детска стая?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с морски мотив е подходящ за обзавеждане на детски стаи или спални за момчета или момичета. Изобразените ярки цветове, морски създания и облаци ще създадат приятна и уютна атмосфера за детската игра и почивка. Той може да бъде използван в домове, детски градини, или детски стаи в хотели или болници. Тапетът ще стимулира детското въображение, предоставяйки им възможност за приключения в морския свят и облаците.

Цена:
38 00 лв