Фототапет Рисувана карта

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10012622
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Рисувана карта, подходящ за апликация в детски помещения. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Анелия Ангелова

Изключително любезно, бързо и коректно обслужване. Страхотно качество на продуктите. Препоръчвам!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Валентина Хариткова

Получих календарите. Страхотни са! Много коректно отношение и бърза доставка!

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!

Iva Aleksova

искам един календар с снимка .един ключодържател с снимка.5 джобни с снимка
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Рисувана карта?

Тапетът за детска стая, който описвате, звучи изключително забавен и образен, създаден за момчета и момичета, които обичат да изследват света около тях. Този тапет представя земното кълбо като вълнуваща илюстрация на световната карта, но със съвсем нестандартен подход.

Континентите са изобразени в бяло и жълто, което е хармонична комбинация от цветове, които допринасят за общото усещане за игривост. Океаните са изобразени в ярко синьо, което придава на тапета свеж и жизнерадостен вид. В тези морета и океани са нарисувани различни морски създания като риби, октоподи и делфини, които възприемат малките наблюдатели в светлина и веселие.

Освен това, във въздуха над континентите има самолет в червено, който може да предизвика интереса на децата за приключения и пътешествия. След това се наблюдават балони и парашути с животни в тях, които подсказват за едно вълнуващо и непредвидимо пътешествие.

Този тапет е идеален за детска стая или спалня, тъй като той ще възбуди любопитството и въображението на децата, ще ги запознае с различни морски същества и култури, както и ще подпомогне техните образователни процеси. Ярките и наситени цветове ще освежат интериора и ще създадат приятна и уютна обстановка.

Самият тапет може да предостави интерактивни възможности, като създаде пространство за игри и забавления с различните фигури и символи на него. Той е идеален избор за родители, които търсят нещо уникално и вдъхновяващо за стаята на своите деца.

В заключение, този тапет за детска стая представлява един жизнерадостен и образен начин да се разнообрази интериорът и да се внесе радост и забавление в пространството на децата. Освен това, той ще подпомогне техните умения за разпознаване на географски обекти, морски създания и ще подпомогне тяхното фантазиране за света около тях.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детски стаи или спални на момчета и момичета, възрастни от предучилищна до основно училище. Ярките и наситени цветове създават весело и жизнерадостно настроение, което е идеално за децата. Тапетът стимулира техните сетива и въображение, предизвиква интерес към географията, морските създания и пътешествията. Подходящ е за стаи със съвременен и игрив интериор. Родителите могат да го изберат, за да създадат пространство, което ще вдъхнови и обогати детското развитие, съчетавайки забавление и образование.

Цена:
38 00 лв