Фототапет розова горичка, детски фототапет за момиче | Фото Тапети

Фототапет розова горичка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10433639
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Фототапет розова горичка, подходящ за апликация в детска стая на момиче, Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

1 поръчка за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Преслава Маринова

Вече 2 години поръчвам календари и съм изключително доволна! Препоръчвам на всеки!!!

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Ивелина Борисова

Благодаря за бързата изработка и доставка, прекрасни са...

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Ива Андонова

Бърза изработка и отлично качество. Благодарим ви. :-) :-)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розова горичка?

Детски тапет за стая на момиченце - Розова горичка е перфектното решение за превръщане на стаята в уникално и вълшебно пространство. Инспириран от магичните гори и еднорози, този тапет ще пренесе малката принцеса в свят на приказки и приключения.

Еднорогът, изобразен в нежен розов цвят, придава нежност и топлина на стаята. Заедно с него, гората е оживена със златисти дървета и блестящи цветя, предавайки усещане за магия и вълшебство. Под дърветата се проточва река, която се изпълва с дребни еднорози, които ще зарадват малката принцеса.

Цветовете на тапета - розово, златисто и блестящо синьо - създават хармонична атмосфера в стаята. Розовият цвят предава нежност и топлина, златистото създава усещане за магия и блясък, а блестящо синьото придава мистериозност и дълбочина.

Тапетът е изработен с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и наситени цветове. Инсталирането на тапета е лесно и безопасно за здравето на детето. С този детски тапет, стаята на момиченцето ще се превърне в магическо пространство, където може да създава свои уникални приказни истории и да се потопи в мистериозния свят на еднорозите и горските приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Със своята уникална комбинация от нежни розови и златисти тонове, тапетът създава уютна и хармонична атмосфера. С изображението на еднорог и магически горски елементи, детето може да се потопи в свят на приказни истории и фантазии. Тапетът е изработен с висококачествени материали и е лесен за инсталиране. Подходящ е за детски стаи и ще предразположи малката принцеса към създаване на специални моменти със своите приятели и фантазийни същества.

Цена:
35 00 лв