Фототапет Розова планина

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10643130
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Розова планина, подходящо предложение за апликация в детска стая за момичета. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
*ширина – 320 см.
*височина – 226 см.
1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Martina Yotova

Изключително доволна и приятно изненадана останах от качественета и бърза работа на екипа. Силно препоръчвам!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Цветелина Танева

Изключителна бързина и страхотно качество! Всички календари и ключодържатели са чудесни, благодаря!

Diana Valkova - Dimitrova

Изключително съм доволна! Получих това, което очаквах, бързо и коректно! Поръчахме 4 бр. детски календара и коледно боди. Получихме и подаръци :)

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Розова планина ?

Тапетът за детска стая, "Розова планина", е идеален избор за момичета и създава уютна и нежна атмосфера в стаята. 

Тапетът е в нежен розов цвят, който придава усещане за топлина и сладост. На фона се наблюдават силуети на дървета в бяло, светло розово, сиво и кафяво, които създават усещане за природна обстановка и плътност на гората. Силуетите на дърветата придават леко детско настроение и приказно излъчване на стаята.

Тапетът също така представя силуети на планини, които се издигат в бяло, сиво и розово. Тези планини придават усещане за приключение и мечти, като допринасят за образа на стаята като уютно място, където детето може да се отправи на вълшебни пътешествия.

Освен дърветата и планините, на тапета са изобразени силуети на елен и сърна в бяло, което създава образ на дива природа и животни. Тези силуети могат да вдъхновят детето да си представя приключения в дивата природа и да създадат различни истории и игри.

Впечатляващата жълта луна придава още по-магичен привкус на стаята. Небето е розово и съчетано със силуетите на прелитащи птици в черно, което придава изображението на нощен пейзаж, предоставяйки чувство на спокойствие и безгрижност. Този дизайн е страхотен избор за детска стая, която спомага за създаването на мирен сън и приятни моменти.

Този тапет предоставя прекрасна комбинация от природни елементи, магически детайли и уютни нюанси, които правят стаята уникално място за отдих и игра за всяко момиче. Съчетанието на нежни цветове и приказни силуети предоставя хармонична обстановка, която може да разкрие въображението и съзидателността на вашето дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детски стаи или спални, предназначени за момичета. Съчетанието от нежен розов фон и силуетите на дървета, планини, елени и птици създава приказен и уютен дизайн. Изображенията на природни елементи и животни ще вдъхновят детето да си създава различни истории и игри. Лунното небе и прелитащите птици създават спокойна и релаксираща атмосфера за нощния сън. Тапетът е перфектен избор за създаване на мечтателна и уютна обстановка в детската стая или спалня на малката принцеса.

Цена:
38 00 лв