Фототапет - Розово кралство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-10
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет - Розово кралство - е приказна картинка, представяща вълшебния свят на принцесите, замъците и далечните кралства, което със сигурност ще привлече вниманието на вашата малка принцеса!  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Jivka Naidenova

positive review Който разбира при подаръци Art-Gift се спира. -

Мария Евгениева

Невероятни календари и допълнителни подаръци към тях! Препоръчвам!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Розово кралство ?

Детски тапет "Розово кралство" е вълшебна картинка, към магичния свят на принцесите, замъците и далечните кралства. Това е идеалното решение за декорацията на детска стая, спалня, коридор или детска градина, където децата могат да се потопят в света на фантазията и приказките.

Тапетът има чудесна палитра от цветове, включваща синьо, зелено, бежово и розово. Синият цвят създава усещане за спокойствие и хармония, зеленият привлича към природата и разнообразието, бежовият придава топлина и уют, а розовият добавя нежност и сладост.

На тапета можем да видим принцеси, облечени във великолепни рокли, както и красиви замъци, разположени на пътеки от цветни цветя. Далечни кралства се виждат, създавайки усещане за магия и тайнственост. Всяка детска фантазия може да намери място в този прекрасен свят.

Тапетът "Розово кралство" е не само естетически привлекателен, но и стимулира въображението и креативността на децата. Той може да създаде уникална обстановка, която ще позволи на малчуганите да развиват своите собствени истории и да се потопят в непреходния свят на приказките.

Този тапет е перфектното допълнение към всяко детско кътче, където децата могат да се насладят на вълшебството и вдъхновението на принцесите и кралствата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Розово кралство" е подходящ за всяко детско кътче, където искате да създадете магическа обстановка. Той е идеален за декорация на детски стаи, където децата ще може да се потопят във вълшебния свят на принцесите и замъците. Също така, този тапет е перфектен за спални, където децата могат да сънуват сладки сънища за приказни приключения. В коридора ще придаде усещане за изключителна магия, докато в детската градина ще стимулира фантазията и творческото развитие на децата.

Цена:
38 00 лв