Фототапет - Розов космос

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10764585
5.00
794
Фототапет - Розов космос, подходящ за апликация в помещение предназначено за момиче в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Desislava Koleva

Бърза и качествена изработка и доставка, Благодаря Ви!

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розов космос?

Тапетът за детска стая за момиченце Розов космос е прекрасно допълнение към интериора на детската стая. Цветовете са живи и ярки - розово, синьо и жълто, които ще донесат радост и свежест във всяка стая. Мотивите на тапета са много добре подбрани и включват розови облачета, планети, балони, кит и малка сива коала, които са сладки и мили. Детските мотиви са подходящи за малките деца, тъй като им помагат да развиват въображението и да се чувстват комфортно в своята стая. Тапетът е лесен за поставяне и поддръжка, като се почиства лесно с мека кърпа и вода. Със сигурност ще стане красиво допълнение към детската стая на малката принцеса.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детски стаи, особено за момичета. Мотивите включват розови облачета, планети, балони, кит и малка сива коала, които са игриви и създават усещане за вълшебство и приказност. Цветовата комбинация от розово, синьо и жълто е ярка и весела, което подпомага детската фантазия и радост. Тапетът може да бъде използван в детски стаи в домове, детски ясли, детски градини или други обекти, свързани с децата. Той ще създаде привлекателна и приятна обстановка за малките момичета, където те могат да се играят и създават много спомени.

Цена:
38 00 лв