Фототапет - Русалки приятелки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-09
5.00
794
Фототапет - Русалки приятелки - подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Evelina Mitrova

Персонално отношение към клиента, отлично качество на ниски цени, много подаръци и кратки срокове - за поредна година сме безкрайно доволни, че се доверихме на тях ♥️

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Елена Табакова

Благодаря ви, календарите са страхотни ❤️ От тук нататък вече знам от къде да поръчвам

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Галя Наско

Това хресвам

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...

Сабина Георгиева

Точни и коректни.Препоръчвам с две ръце!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Русалки приятелки?

Тапетът Русалки приятелки е подходящ избор за детска стая на момиченце със сънлива тема на русалки. Това е анимационен тапет, който представя две прекрасни русалки като негова основна фокусна точка. Русалките са изобразени с приятелски изрази и плуват нежно около звездички и други морски обитатели.

Цветовете на тапета са в основно розово, зелено и жълто, което придава на стаята жизненост и игривост. Розовите нюанси създават уют и сладост, докато зелените и жълтите придават свежест и радост. Тази комбинация от цветове помага да се създаде светло и весело пространство за вашето момиченце.

Тапетът с русалки и приятелките им създава вълшебна атмосфера в стаята. Малката водна приказка на стените призовава към фантазия и игра. Вашето дете може да се потопи в морското приключение и да си представя, че е част от света на русалките. Този тапет е идеален за момиченце, което обича морските приказки и желае да има своя собствена русалкова стая.

Общо казано, тапетът с русалки предлага вълшебна и цветна атмосфера, в която вашето момиченце може да се потопи в света на фантазията и играта. Той е перфектното допълнение към детската стая, като внесе уют и радост в пространството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с русалки е подходящ за украса на стените в детски стаи, особено на момиченца. Той създава вълшебна и игрива атмосфера, която ще вълнува и вдъхновява вашето дете. Благодарение на своите цветове и морски мотиви, тапетът може да добави жизненост и красота в стаята, създавайки морска тематика. Той е идеален за стимулиране на фантазията и предизвикване на детската игра.

Цена:
38 00 лв