Фототапет Самолети и балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10307850
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Самолети и балони, подходящ за апликация в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Малинка Владимирова

За втора година поръчвам календари и съм много доволна бързи и точни ❤️

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Marieta Marinova

Качествени продукти! Много добри професионалисти! Уникално обслужване! Страхотна бързина на поръчките! Благодаря Ви! Успешна нова година! :-)

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Самолети и балони ?

Тапетът за детска стая или спалня, който може да бъде намерен на уебсайта art-gift.net, представлява вълшебно и красиво дизайнерско решение, което ще превърне стаята на всяко дете в уютно и вдъхновяващо пространство. Той предлага реалистично изображение на небе в нежни бежови и бели тонове, като образите на облаците придават още повече чар и лекота на стените.

Цветовете на тапета са много живи и разнообразни, включвайки нюанси от сиво, розово, зелено и бежово. Тази палитра създава радостно и приятно настроение, което ще допринесе за позитивната атмосфера в стаята. Комбинацията от цветове и мотивите на летящи шарени балони и самолети прави тапета интересен и игрив.

Тази тематика на тапета със сигурност ще привлече вниманието на децата и ще ги запознае с прекрасния свят на приключенията и мечтите. Те могат да се представят като пилоти, разходка в небето с летящи балони или да се потопят във вълшебния свят на облаците. Този тапет ще стимулира детската фантазия и творчество.

Освен като страхотно декоративно решение, този тапет също така може да подпомогне развитието на детето. Цветните образи и стимулиращите мотиви могат да развият неговата визуална перцепция и творчески умения.

Като заключение, тапетът за детска стая или спалня с небе в бежово и бели облаци, с летящи шарени балони и самолети, предлаган на art-gift.net, е прекрасно решение за създаване на едно уникално и вдъхновяващо пространство за вашето дете. Той ще създаде приятна и радостна атмосфера, която ще остави положителни спомени и усмивки на вашето дете.

Какъв е срокът за изработка на детски тапет Самолети и балони?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с небе в бежово и бели облаци, летящи шарени балони и самолети е подходящ за детски стаи или спални. Със своите живи цветове и игриви мотиви, той ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка за децата. Този дизайнерски избор ще стимулира техните фантазии и креативност, като им предостави възможност за игра и приключения. Небесните тонове и образите на облаци и самолети създават усещане за безкрайност и свобода, което е идеално за детски стаи, където малките юзери ще откриват света около тях с радост и любопитство.

Цена:
38 00 лв