Фототапет - Самолети над планината

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10787522
5.00
794

Фототапет - Самолети над планината, подходящ за апликация в помещения предназанчени за изпозлване от дете в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:

3 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Теодора Петкова

Страхотни професионалисти.Коректни,точни бързи очарована съм!Страхотни сте!❤️

Кирила Евдокиева

Препоръчвам Ви да направите най- хубавият подарък от Art- Gift! Коректни и точни! Останах много доволна от точността на изпълнение и доставка! Благодаря и Весели празници на всички!❤

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Десислава Янева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Ангел Йоли

Благодаря за бързата доставка, много ми харесва и много качествено направено! Препоръчвам на всички да се възползват за подаръци на тази страница няма да съжаляват

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Самолети над планината?

Тапетът за детска стая Самолети над планината представлява очарователен дизайн, идеален за малко момченце. Този детски тапет е изграден от различни елементи, като самолети, балони и звездички, които създават игрива и мечтателна атмосфера.

Цветовете, които преобладават в дизайна, са сиво, синьо и оранжево. Тези комбинации оттенъци придават тапету усещане за спокойствие, енергия и топлина, което е перфектно за бебешка стая на момче. Сивият цвят добавя нюанси на нежност и същевременно се хармонизира с по-живите сини и оранжеви тонове.

Тапетът със самолетчета е идеален за стимулиране на въображението на детето и създаване на вълнуваща светлина в неговата стая. Малкото самолети и балони, разпръснати върху тапета, придават чувство на приключение и свобода.

Важно е да отбележим, че тапетът се изработва по размери на клиента, което означава, че можете да го получите в точно желаните от вас размери. Това ви дава възможността да адаптирате дизайна към конкретното пространство и да постигнете желания ефект.

Накратко, тапетът със самолетчета, балони и звездички в сиво, синьо и оранжево е перфектно решение за бебешка стая на момче. Той създава мечтателна атмосфера, стимулира въображението и внася усещане за приключение и спокойствие в пространството.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този тапет със самолетчета, балони и звездички в сиво, синьо и оранжево е подходящ за декорация на детски стаи и бебешки стаи на момчета. Дизайнът му създава игрива и мечтателна атмосфера, която ще вдъхнови малките пътешественици и развие тяхната въображателна игра. Съчетанието от цветове придава усещане за спокойствие и радост, което го прави подходящ избор за създаване на уютна и вдъхновяваща обстановка в стаята на детето ви.

Цена:
38 00 лв