Фототапет Самолети

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10649636
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Самолети, любимо предложение за малки и големи! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
1 поръчка за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Тодор Йовчев

Фототапетите са прекрасни, Благодаря ви още веднъж.

Alexandra Stefanova

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна!

Динко Иванов

Уникални календари, календарчета и ключодържатели. Бърза и коректна доставка.

Надежда Иванова

Много съм доволна. Поръчах скална плоча със снимка. Предупредиха ме че може да отнеме 4-5 дни за изработка, но получих поръчката си още на следващия ден. Служителката от кол центъра беше много любезна. Бързи и точни! Препоръчвам!

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

Даниела Георгиева

Много сме доволни, отлично обслужване

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Марияна Костова

Благодаря за прекрасните календари и чудесните подаръци към тях ! Препоръчвам на всички вашите услуги заслужено ....качествено ,бързо и коректно обслужване! Прекрасни те ! Още веднъж Благодаря на целия ви екип <3

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Самолети ?

Тапетът за детска стая, който можете да намерите на сайта art-gift.net, представлява прекрасно и магическо обкръжение за момичета и момчета. Създаден със замисъл за топлина и уют, този тапет се характеризира с изчистен дизайн и цветни акценти, които ще привлекат вниманието и вдъхновението на вашето дете.

Цветовата схема е изградена върху бял фон, който осигурява свежест и чистота на помещението. Главната атракция на тапета е голяма сива луна, която излъчва магическа атмосфера и призовава децата към приключения и мечти. В нея се намират розов и син самолет, които подчертават игривата и разиграна среда, стимулираща детската фантазия и творческия ум.

Тапетът също така разполага с розови облачета, които се преплитат около луната и самолетите, добавяйки допълнителен доза сладост и невинност на общия дизайн. Те придават усещане за лекота и нежност, което е идеално за детска стая, където играта и ученето се преплитат.

Малки жълти, оранжеви и лилави звездички се разпръсват по тапета, създавайки изглед на светещо небе. Тези звездички допълват общия магичен аспект на декора и ще заредят детската стая с усещане за безкрайност и вълнение.

Общо взето, тапетът е чудесен избор за детска стая за момиче или момче, както и за спалня. Той създава атмосфера на радост и игра, стимулирайки детската фантазия и креативност. Изпълнен със символи на свободата, като самолетите и звездите, този тапет ще бъде незабравимо преживяване за вашето дете и ще го въведе в свят на неограничени възможности и мечти.

Съчетавайки красота, нежност и абстрактен дизайн, този тапет ще допълни интериора на детската стая и ще стане уникално декоративно решение, което допринася за уют и щастливо детство. Независимо дали сте родители на момиченце или момченце, този детски тапет ще бъде вълшебен акцент в тяхната игрива и светла среда.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за различни помещения и интериори, където доминират детски и игриви настроения. Той е идеален за детски стаи - както за момчета, така и за момичета, тъй като комбинира свежи цветове и магичен дизайн. Отличен избор е за спалня на дете, където създава уют и усещане за безгрижие преди сън. Тапетът може да бъде поставен и в игрални стаи, детски кътове или учебни помещения, където ще стимулира детската фантазия и ученето чрез игра. Безспорно, този тапет ще придаде магическа атмосфера във всеки детски ъгъл.

Цена:
38 00 лв