Фототапет Семейството на Зайо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10041963
5.00
794
Фототапет Семейството на Зайо, подходящ за апликация в детска стая на момиче/та. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Йолина Николова

Много благодаря за топлото отношение и бързата изработка

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Kamelia Zamfirova

Получихме и нашите календари,страхотни са Благодаря Ви

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Семейството на Зайо?

Тапетът за детска стая на момиче е съставен е от много свежи цветове, включващи розово и бяло, които създават усещане за спокойствие и комфорт. В центъра на дизайна се намира мама зайка и две малки зайчета, които се забавляват с играчка-сърничка. Това е добре познат мотив, който се използва за мотивиране на малките деца да се занимават с игри и да развиват своето въображение.

Тапетът е направен от висококачествен материал, който е лесен за поставяне и поддръжка. Може да се използва като фон за цялата стая или да се постави на една стена, за да създадете фокус върху този мотив.

Красивият дизайн на тапета е подходящ за детска стая на момиче и може да бъде комбиниран с мебели и аксесоари, които са в съответствие с темата на зайците. Например, можете да изберете бели мебели, за да създадете светъл и въздушен интериор. Можете да добавите и други декоративни елементи, като килими, възглавници и завеси, за да придадете допълнителен шарм на стаята.

Като цяло, този тапет е отличен избор за детска стая на момиче, който ще създаде уютна и релаксираща обстановка, където тя може да расте и да се развива.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декориране на детски стаи на момичета. Мотивът на мама зайка и зайчетата, играещи със сърничка, е подходящ за малки деца и ще им помогне да се забавляват и да развиват своето въображение. Цветовете на тапета, розово и бяло, създават усещане за спокойствие и комфорт, което е особено важно за детските стаи. Този тапет може да се използва както за фон на цялата стая, така и за акцент на една стена, за да създадете интересен и красив интериор.

Цена:
38 00 лв