Фототапет Семейството на Мечо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10468231
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Ива Георгиева

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Александрина Карабашева

Препоръчвам! Коректни и изпълнителни! Благодаря Ви!

Теодора Димитрова

Днес получих календарите! Благодаря Ви прекрасни са! Подаръците към тях също са страхотни! ☺️☺️☺️

Tsvetina Stoyanova

Календарите са прекрасни, както и подаръците! Благодаря!

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Семейството на Мечо?

Този чудесен детски тапет е перфектното допълнение към стаята на малкото момиче или в бебешката стая. Неговият дизайн пренася децата в един магичен свят, изпълнен със сънища и вълшебство.

Фонът на тапета се издържа в преливащи цветове като кафяво, розово, бежово и бледо зелено, които създават уютна и спокойна атмосфера. Основният мотив е голям балон, изпълнен с горещ въздух, който се издига нежно в небето. Балонът е нарисуван в топли и пастелни нюанси, което го прави мек и приятелски настроен.

Но това, което прави този тапет още по-специален, са малките мечета, които летят в балона. Всяко мече има своя уникален цвят и изглежда щастливо и весело, докато се разхожда по небето. Техните сладки лица и нежни пухкави тела правят детската фантазия още по-реална.

Тапетът създава обстановка на приказно пътешествие, като предоставя възможност на малкото момиче или на бебето да изпълнят света със собствени приказки и мечти. Когато погледнат към тапета, те ще се замислят какво ли е вълшебство чака нагоре и какви приключения биха могли да преживеят.

Този детски тапет за стая на момиче не само е визуално привлекателен, но също така създава и настроение на спокойствие и радост. Съчетавайки нежните цветове и мечтателния дизайн, той е идеалното допълнение към детската стая, което вдъхновява децата да развиват въображението си и да създават свои собствени приказки.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този чудесен детски тапет е идеално допълнение за стаята на малкото момиче или в бебешката стая. Неговият магичен дизайн, с преливащи цветове в кафяво, розово, бежово и бледо зелено, създава уютна атмосфера на спокойствие. Балонът, изпълнен с горещ въздух, и сладките мечета, които летят в него, придават на тапета детска радост и вълшебство. Тапетът предизвиква фантазията на децата и ги въвлича в света на приказките и мечтите. Съчетавайки нежните цветове и мечтателния дизайн, този тапет е перфектен избор за създаване на приказна обстановка в детската стая.

Цена:
38 00 лв