Фототапет - Семейство делфини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-26
5.00
794

Фототапет – Семейство делфини, в морскосин цвят, несъмнено превръща детската стая в  част от необятната океанска шир!  Артикулите се произвежда с внимание към всеки детайл - печат с изцяло сертифицирани мастила и  висококачествени материали, гарантиращи устойчивост във времето! 

 

3 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Стела Ненова

Благодаря! Красиви календари, бърза изработка и доставка!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)
Допълнителна информация

Фототапет - Семейство делфини, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Семейство делфини?

Този детски тапет на морска тематика създава магична и приказна атмосфера в стаята. Вдъхновен от морето и живота в него, тапетът представя прекрасен пейзаж с делфини, които се издигат от водата. Едното делфинче се отличава със своята красива коронка, което придава на образа игривост и романтика.

Надничайки над повърхността на водата, делфините създават вълнуващи кръгове, разбивайки морската тишина. Видими са и морските вълни, които придават на тапета допълнителна динамичност и реалистичност.

Небесният фон се отличава с яснота и настроение, като луната сияе отгоре, осветявайки сцената. Цветовата палитра на тапета се състои от основно синьо и светло сиво, което допълнително подчертава морската тематика и дава усещане за спокойствие и хармония.

Този тапет ще създаде прекрасна обстановка в детската стая, вдъхновявайки въображението на вашето дете и пренасяйки го в свят на приключения и игри в океанските дълбини.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет на морска тематика с делфини е идеален за детска стая. Пейзажът на тапета представя делфини, подскачащи над водата, с едно делфинче с коронка. Морските вълни са видими под тях, а луната ги осветява отгоре. Цветовата палитра включва синьо и светло сиво. Тапетът създава спокойна и вълнуваща обстановка в стаята, което ще зарадва вашето дете.

Цена:
38 00 лв