Фототапет - Семейство мечета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-003
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Семейство мечета, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

3 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Йоана Драганова

Силно препоръчвам, бързи и коректни ❤️

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Inka Serafimowa

получихме нашите календари и сме очаровани уникални са благодарим ви

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Семейство мечета?

Причарователният детски тапет "Семейство мечета" е неподражаемият избор за украса на детска стая. Този уникален многоцветен детски тапет е предназначен за деца без значение от пола им и ще създаде вълшебна атмосфера в стаята на вашето малко чудо.

На тапета се разкрива магична горска сцена със симпатични животни, играещи на цветисти полянки, изпълнени с жизненост и радост. В сърцевината на сцената се възвишава уютна къщичка в дървото, което добавя допълнителен елемент на забавление и усещане за приключение.

В горния ляв ъгъл на тапета може да се види още едно весело животно - драгоценно мече, което лети сред небето, държейки се за сърцевидни балони, светещи в ярки цветове. Този магичен и игрив елемент допринася за добавяне на очарование и щуротия в детската фантазия. В дясната част на сцената, друго забавно животно държи въздушни балони, оцветени в топли тонове, които допълват веселите и цветни нюанси на тапета.

Цветовете на тапета са свежо зелено, нежно розово, светло синьо и топло кафяво. Тази изискана палитра придава живост, радост и топлина в стаята, създавайки приятна и уютна обстановка за вашето дете.

Този уникален детски тапет със забавни приключения в гората притежава всички необходими качества, за да превърне стаята в привлекателно място за игра и наслада за всяко дете. Несъмнено, тапетът ще внесе магия и щастие в стаята на вашето малко принц или принцеса.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Създавайки магична обстановка, тапетът подходящо допълва интериора на детската стая. Неговите жизнени цветове, изобразяващи игриви мечета и светещи балони, вдъхновяват детската фантазия и забавление. Причарователната горска сцена с весела полянка и уютна къщичка създава уникална обстановка за вашето малко чудо. Този тапет е подходящ за момчета и момичета, като предлага приятна и топла атмосфера в стаята на бебето, където то може да сътвори много щастливи спомени.

Цена:
38 00 лв