Фототапет - Сладки еноти

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10426882
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Сладки еноти, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

1 поръчка за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Silviq Ignatova

Здравейте получих картината уникално сладка е балгодаря ви от сърце. Нямам търпение да я подаря. Пожелавам ви все така да радвате с вашите красоти. И куп доволни клиенти разбира се. Огромно БЛАГОДАРЯ ❤️????????

Станимир Митев

Много Ви благодаря! Невероятно качество и точност!

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Silviya Fakalieva

Много професионално изпълнена поръчка за календари, препоръчвам!

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сладки еноти?

Във вълшебния свят на детския тапет се разиграва прекрасна приказка. Енотчета, бухал и лисица се превръщат в неустоими герои, околени от вълшебни цветя в нежни пастелни оттенъци. След като стъпиш в стаята, пренасят те в пролетен рай, изпълнен с жизнерадост и магия.

Цветовете розово, зелено и сиво се преплитат, за да създадат хармонична обстановка. Розовото придава допълнителна нежност и романтика, зеленото оживява пространството, а сивото осигурява баланс. Тази комбинация от цветове предизвиква усещане за уют и спокойствие, идеални за релаксация и игра.

Високото качество на тапета е осигурено с използването на най-фините материали. Това гарантира дълготрайност и здравина, което е важно за активните детски забавления. Поставянето и поддръжката му са лесни, което е от полза за родителите.

Този уникален тапет съчетава невероятен дизайн и качество, които създават идеалната обстановка за развитие на детската фантазия. Вдъхновените от него, децата ще създават свои собствени истории и мечти, като потопят въображението си в магичния свят на енотчетата, бухалото и лисицата, заобиколени от красиви цветя.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този уникален детски тапет с животни е идеален за украса на стаята на момичета и момчета със смесени интереси, на възраст от години до ранната тийн възраст. С нежните пастелни цветове и мотивите на сладките енотчета, бухал и лисица, заобиколени от красиви цветя, този тапет създава привлекателна и жизнерадостна обстановка, идеална за децата да се забавляват, учат и създават свои уникални истории. Независимо дали се нуждаете от уютна и вълшебна стая за новородено или стимулиращо пространство за игриво развитие, този тапет ще ви зарадва с магията, която носи в себе си.

Цена:
38 00 лв