Фототапет Слонче в балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10011960
5.00
794
 Фототапет Слонче в балон, подходящ за апликация в детска стая за момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Даниела Николова

Благодаря , надхвърлихте очакванията ми !!!

Теодора Александрова

Много съм доволна, много бързи и точни :) за втора година им се доверявам :)

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Silviya Fakalieva

Много професионално изпълнена поръчка за календари, препоръчвам!

Николета Каварджикова

За пореден път доказаха че са най-добрите!!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Дима Стоянова

Много съм оволна. Изработиха бързо и чудесно поръчката

Жени Славова-Филева

Бързи и коректни!! Благодаря Ви
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слонче в балон?

Детският тапет за стая на момче, който можете да видите на този линк, е прекрасно допълнение към всяка стая за дете. Той е изработен в синьо и жълто и изглежда много живописен и забавен. Изображението включва облачета и небе, в които летят самолетчета и балони, като слончета и костенурки също играят своята роля.

Тапетът е идеален за момчета, които обичат да се забавляват и да сънуват за приключения в облаците. Възможностите за декорация на стаята с този тапет са безброй, като можете да комбинирате синьото и жълтото с други ярки цветове, за да създадете весело и динамично пространство.

Този тапет е лесен за поставяне и поддръжка, което го прави подходящ за всяка детска стая. Освен това, дизайнът е подходящ за различни възрастови групи и може да бъде използван за дълъг период от време, без да изгуби своята свежест и красота.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет за стая на момче ще добави цвят и настроение към всяко пространство и ще се допълни добре с различни видове мебели и декорации.

Допълнително, този тапет е подходящ и за детски ясли, детски градини или други образователни заведения, където децата имат нужда от забавен и вълнуващ интериор.

Той е идеален за момчета, които обичат авиацията, животни и цветовете жълто и синьо. Въпреки това, този тапет може да бъде използван и за момичета, ако съчетаете с други подходящи елементи за декорацията на стаята.

Общо казано, този детски тапет е подходящ за всяко детско пространство, където искате да добавите допълнителна доза цвят, веселие и фантазия.

Цена:
38 00 лв