Фототапет Слон с балон

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10737479
5.00
794

Подходящ за апликация в детска стая от смесен тип ( момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

Мариана Иванова

Качество, коректност и бърза доставка!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Гергана Георгиева

Страхотни календари и мн благодаря за подаръците. Весело посрещане на новата година

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Tanya Toneva Ilieva

Бързо и коректно изпълнена поръчка. Календарите са страхотни, както и малката изненада - подарък. Благодаря!

Evelina Milanova

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Мария Чакандракова

Невероятно красиви с качествена изработка.

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!

Spaska Patarova

Горещо препоръчваме страницата! Поръчката се изпълнява бързо, качествено и коректно. Пак ще се възползваме от услугите им. Успехи! :)
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слон с балон?

Фототапетът за детска стая на момченце е перфектен избор за малко дете или бебе. Той е изработен в свежи и красиви цветове, включително розово, синьо и сиво. Мотивът на тапета е слонче, което седи върху облаците и държи един балон в ръце.

Дизайнът е подходящ за детски стаи, тъй като е много жив и игрив. В същото време, цветовете не са твърде ярки или наситени, което може да помогне да се създаде спокойна атмосфера в стаята на малкото момченце. Тапетът може да бъде комбиниран с други елементи на интериора, като мебели или декорации, за да се създаде красив и хармоничен дизайн.

Независимо дали търсите нещо за детска стая на бебе или момченце, този фототапет е перфектен избор. Той е качествено изработен и може да бъде поставен лесно и бързо. С него може да се създаде красив и уютен дизайн на детската стая, който да бъде на любимо място на малкото Ви момченце.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет със слон и балон е подходящ за детски стаи, особено за стаи на момчета и бебета. Мотивът на слончето и балонът е игрив и красив, като цветовете са подходящи за детски интериор - розово, синьо и сиво. Тапетът може да бъде поставен на стена в детска стая, за да се създаде красив и уютен дизайн, който да вдъхновява детето. Той може да бъде комбиниран с други елементи на интериора, като мебели или декорации, за да се постигне красив и хармоничен дизайн на детската стая.

Цена:
38 00 лв