Фототапет - Слънчева система

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-72
5.00
794
Фототапет - Слънчева система подходящ за апликация в помещения за деца в ранна детска и подрастваща възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Светлана Великова

Препоръчвам с две ръце ❤️

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Ani Hristova-Evtimova

Страхотни Благодаря за чудните календари ❤️❤️❤️

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Слънчева система?

Тапетът представлява изображение на слънчевата система и Млечния път. Върху този тапет с космос планетите са изобразени със светлината от множеството звезди, които ги заобикалят. Цветовете на тапета са главно лилаво и сиво, което придава мистериозен и космически вид.

Този тапет е идеално решение за тийнейджърска стая, спалня или хол, където желаете да създадете усещане за космическо приключение и изследване на небесните тела. Лилавите и сивите нюанси придават атмосфера на спокойствие и загадъчност, което помага за създаването на уютно пространство за отдих и размисъл.

Изображението на слънчевата система и Млечния път е не само декоративен елемент, но и предлага визуална насоченост към науката и изследването на космоса. Тапетът може да вдъхнови вашето дете да се интересува от астрономията и да създаде по-голямо любопитство за нашата галактика и вселената.

Независимо дали става въпрос за тийнейджърска стая, спалня или хол, тапетът с космическа тематика е стилен и модерен избор. Той добавя изтънченост и характер на интериора, като същевременно предлага уникална визуална привлекателност.

Този тапет със своята космическа тематика и съчетание от лилаво и сиво е перфектно съответствие за тийнейджърска стая, спалня или хол. Той ще добави атмосфера на мистерия и вълнение, вдъхновявайки вашето пространство и създавайки уникално място за почивка и сън.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с космическа тематика в лилаво и сиво е подходящ за различни пространства, като детска стая, тийнейджърска стая, спалня или хол. Мистериозната визия на планетите и звездите в слънчевата система и Млечния път ще придаде уют и атмосфера на космическо приключение, независимо къде решите да го поставите. Тапетът ще добави елемент на вълнение и интрига към интериора, създавайки пространство за размисъл и релаксация.

Още продукти
Цена:
38 00 лв