Фототапет Слънчев ден

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10447364
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет Слънчев ден, подходящ за апликация в детски стаи от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
*ширина - 320 см. *височина - 200 см.

2 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Таня Куванджиева

За втора година поръчвам календари от тук и съм доволна.

Станислава Радева

Получих си календарите. Страхотни са. Благодаря

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Слънчев ден ?

Тапетът, който описвате, е перфектен избор за детска стая както за момичета, така и за момчета. Съчетавайки естествената красота на горската гледка с нежни силуети на дървета и сърнички, този дизайн създава уютно и спокойно усещане в стаята.

Основният фокус на тапета е горската гледка, която е изобразена с красиви зелени тонове. Това ще даде на стаята природна атмосфера и ще позволи на детето да се чувства свежо и вдъхновено. Силуетите на дърветата в сиво създават интересен контраст със зелените нюанси, добавяйки същевременно и стил и хармония.

Силуетите на сърнички в бежово придават нежност и усещане за природно равновесие. Те могат да бъдат прекрасен начин да стимулират въображението на детето и да му предоставят удоволствие от разглеждането на различни образи в стаята си.

Допълнително, на тапета е изобразено и красиво коте, което ще придаде на детската стая усещане за игривост и ще забавлява малките жители на стаята си.

Синьото небе, което е показано на тапета, добавя още един слой на природата и спокойствието, което излъчва този дизайн. Силуетите на птици в кафяво придават живот и движение на сцената и създават усещане за свобода и лекота.

В общи линии, този детски тапет е прекрасен начин да превърнете стаята на вашето дете в място, което стимулира усещането за природа, уют и радост. Той може да бъде подходящ за спалня или игрова стая, като създава прекрасна атмосфера за игра, учене и отдих. Съчетавайки красотата на природата с игриви и нежни детайли, този тапет ще създаде незабравимо преживяване за всяко дете.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за много места в дома или обществени пространства, където се нуждаем от свежест и уют. Прекрасно ще допълни детска стая, придавайки идеалната комбинация от природа и игривост. Може също така да бъде използван в детски стаи в яслите, детски градини, училища или обществени игрови площадки, за да се внесе допълнителна стимулация за децата. Създайки атмосфера на спокойствие и природа, тапетът е идеален за спални, където децата могат да се почувстват уютно и релаксирани. Възможности за използване има много, а изборът зависи от това къде желаете да създадете този вълшебен усещане в пространството.

Препоръчителни размери:

*ширина – 320 см.
*височина – 200 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв