Фототапет Спящият мечо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-a151
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ася Методиева

Препоръчвам силно. Страхотно качество! Добри цени и прекрасно отношение. Благодаря ви от ❤️ за пореден път за подаръците. Чудесно свършена работа, точна изработка и експресна доставка !

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Емилия Балабанова-Асенова

Изключително доволна съм! Бързина и качество!

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Marty Boboycheva

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Ели Илиева

Перфектно качество! За поредна година съм предоволна!!!

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Спящият мечо?

Тапетът Спящият мечп е вълшебен и създава уютна и мечтателна атмосфера в детската стая на момченце или на бебе. Визуално представя облаци, звездички, син кит и спящо меченце, оплетено в нежна вързалка. Гамата от цветовете включва основно синьо и жълто, което допринася за игривостта и свежестта на тапета.

Облаци: Меки и пухкави, облачните форми придават нежност и спокойствие на обстановката. Те създават усещане за безгрижие и мечтателност, което е идеално за детска стая.

Звездички: Искрящи и светещи, звездите добавят магически елемент към тапета. Техният блясък създава усещане за вълшебство и приказно настроение в стаята.

Син кит: Китът представлява символ на приключенията и невероятните светове, които децата обичат да изследват. Синият цвят на кита създава усещане за спокойствие и сънища.

Спящо меченце: Меченцето, спящо във вързопче, придава нежност и мекота на тапета. Това изображение е символ на уют и безопасност, които са от съществено значение за детската стая.

Тапетът е подходящ за декорация на детски стаи, особено за момченца или бебе момченце. Цветовата комбинация от синьо и жълто създава свеж и весел акцент в стаята. Тази мека и пастелна палитра насърчава спокойствието и сънищата на детето, като същевременно поддържа жизненост и радост в пространството.

Този тапет за стая на бебе момченце е идеален за създаване на магическа обстановка, в която малкото момченце може да открива света около себе си и да се потапя в безкрайните вълнения на детското въображение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декорация на детски стаи, независимо дали става въпрос за детска стая на момченце или на бебе момченце. Гамата от свежи цветове, облаци, звездички, син кит и спящо меченце създават уютна и мечтателна атмосфера, идеална за развитието на детското въображение. Тапетът предлага игриви и приказни елементи, които ще внесат радост и веселие в стаята на детето.

Цена:
38 00 лв