Фототапет Спящи звездички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10736713
5.00
794
Фототапет Спящи звездички, подходящ за апликиране в детски стаи от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

 

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Ивелина

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Pupi Pup

Много съм доволна! Коректни и бързи.

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Iliana Stoeva

Много благодаря за перфектно изпълнената поръчка :)

Injihan Mateeva

Daa

Snezhana Mitkova

Poruchah si chasi i mnogo mi haresvat!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Спящи звездички?

Тапетът със спящи звездички в син цвят е перфектно решение за детска стая на момче или новородено бебе-момче. Той представлява комбинация от синьо и бели звездички, които изглеждат като че ли плават в небето и придават на стаята усещане за спокойствие и уют.

Този тапет е идеален за стая на бебето, тъй като синият цвят има успокояващ ефект и може да помогне да успокоите малкото си съкровище, когато е време за сън. В същото време, дизайнът със спящите звездички е много подходящ за малки деца, които обичат да гледат небето и да си представят, че са пътешественици в космоса.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които го правят здрав и устойчив на износване. Той е лесен за поставяне и почистване, което е важно за детските стаи. Този тапет ще придаде на стаята на вашето дете уникален и магически вид, който ще бъде обичан и оценен от детето ви за много години напред.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът със спящи звездички в син цвят е подходящ за детски стаи на момчета или за стаи на новородени момчета. Той е идеален за тези, които желаят да придадат на стаята на своето дете уютна и спокойна атмосфера. Този тапет е особено подходящ за стаи с тематика на космоса или приказните герои, които живеят в звездното пространство.

Тапетът за детска стая на момче със спящи звездички може да бъде поставен върху всички гладки повърхности, като стени, врати, шкафове и други мебели. Той е идеален за детски стаи в домове, апартаменти или детски градини.

В общи линии, тапетът със спящи звездички е подходящ за всяка стая, която желаете да направите уютна, спокойна и магическа. Той е перфектен за всяка стая, където искате да създадете приказна и релаксираща атмосфера.

Цена:
38 00 лв