Фототапет - Спящи панди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-34
5.00
794
Фототапет - Спящи панди симпатичен дизайн подходящ за апликация в детска стая от смесен тип - момче / момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Биси

Бърза доставка и страхотно качество

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Мирослава Тошкова

Благодаря за календарите и подаръците ,за поредна година съм доволна! Благодаря Ви, от сърце, страхотни сте!

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Боряна Генова

За втора година поръчваме и сме много доволни от календарите! Благодарим! :)

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Спящи панди?

Тапетът за детска стая Спящи панди е идеален избор за момче. Той излъчва мекота и спокойствие със своите сини, бежови, бели и черни цветове. Дизайнът е декориран с три големи падни и едно бебе панда, които придават на стаята игрив и симпатичен вид. Пандите са символ на нежност и защита и създават усещане за природна хармония. Този тапет ще добави уют и вълшебство към детската стая на момчето ви, създавайки спокойна и вдъхновяваща обстановка за игра и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с панди и лунички е подходящ за декорация на детска стая на момче. Съчетаващ синьо, бежово, бяло и черно, той създава спокоен и игрив вид. С присъствието на пандите, символ на нежност и защита, тапетът подпомага създаването на уютна и вдъхновяваща обстановка. Той е идеален за създаване на атмосфера за игра и почивка, където детето може да се наслаждава на моментите на радост и учене.

Цена:
38 00 лв