Фототапет - Спящи приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-42
5.00
794

 Фототапет – Спящи приятели, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип или монтиран в отделни такива. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

4 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боби Галитонова

Благодаря ви за страхотната изработка, качество и бързина. Страхотни сте

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Адриана Стайкова

Страхотни календари и прекрасни подаръци. Благодаря Ви.

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Margarita Paunova

Календарите са страхотни.Благодаря.

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Спящи приятели?

Тапет за детска стая Спящи приятели е нежен и мечтателен дизайн, подходящ както за момче, така и за момиче, или за стая от смесен тип. Главната фокусна точка на тапета е спящата луна с островърха шапка, върху която се намира привлекателно слонче. До него се намира спящо зайче, което лети завързано за сини балони. От горната част на тапета висят красиви и разнообразни фенери, които придават уют и магия на стаята. Цветовете включват жълто, синьо и бледо розово, които добавят нежност и игривост към общото впечатление. Този тапет ще създаде спокоен и уютен атмосферен задник, който ще въздейства благоприятно върху въображението и сънищата на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорацията на детски стаи и детски игрови зони. Благодарение на своите нежни и мечтателни елементи, той създава уютна и приятна обстановка за децата. Тапетът може да бъде използван както в домашни условия, така и в детски яслени групи. Неговата игрива и магическа визия го прави идеален избор за стаи, където децата могат да се насладят на приказни и фантастични преживявания.

Цена:
38 00 лв