Фототапет - Среща в космоса

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-70
5.00
794
Фототапет - Среща в космоса - подходящ за апликация в помещение предназначено за ползване от  момче в детска или подрастваща възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Дидка Илиева

благодаря ви днес си получих пратката магнита е чудесен календарите също много съм доволна страхотни сте

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Среща в космоса?

Този тапет с космос е изключително впечатляващ и вдъхновяващ. Той пресъздава сцена от космоса, където Земята е централна фигура. Визията на планетата от космоса е красива и магична, с изразителни нюанси от синьо, сиво и бяло. Тези цветове създават усещане за простор и брилянтност, което е идеално за детска стая, бар или заведение, или дори за тийнейджърска стая.

Във въображението ни, над Земята сияе слънцето, което предава топлина и светлина. Но най-впечатляващият елемент на тапета са две ръце на космонавти, протегнати една към друга. Това изображение е символ на солидарността и сътрудничеството на хората в изследването на космоса. Ръцете на космонавтите подчертават величието на човешката природа и възможностите ни за обединение и постижения.

Тапетът с космическата сцена ще предостави на детето, което го гледа, възможността да се потопи в безкрайните простори на Вселената и да си представи големият потенциал, който съдържа. Той също така може да вдъхнови посетителите на бара или заведението да мечтаят за неизведаното и да се замислят за значението на обединението и сътрудничеството.

Тапетът с космическата сцена е истински акцент и ще придаде уникален и модерен вид на всяка стая. Неговата красота и символичност го правят перфектен избор за всеки, който цени красотата на космоса и желае да изрази своята любов към изследването и откриването на нови хоризонти.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с космическа сцена е подходящ за различни пространства, където искате да добавите магическо и вдъхновяващо настроение. Той ще бъде идеален избор за детска стая на момче, създавайки вълнуваща обстановка за изследване на космоса. Също така, тапетът може да привлече вниманието на посетителите в бар или заведение, като им предостави изживяване от друг свят. За тийнейджърска стая, той може да стимулира фантазията и да вдъхнови любопитство и желание за открития.

Още продукти
Цена:
38 00 лв