Фототапет - Среща на хълма

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10787925
5.00
794
Фототапет - Среща на хълма, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип момче/момиче с възможност на конкретизирано поместване. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Siska Hr

Благодаря за хубавите календари и за бързото обслужване ! Весели празници!

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Десислава Кръстева

Възползвахме се от промо офертата за 4 календара с еднаква снимка + 12 джобни календарчета и ключодържател като подаръци. Изключително сме доволни! Бързо, коректно и с високо качество! Препоръчвам!

Ilinka Chervenkova

Бледи цветове, копчетата се разкопчават самички....на снимки са супер, реалността различна! �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Среща на хълма?

Този весел тапет за детска стая на момче създава уютна и вълшебна обстановка, която ще зарадва всяко дете. Изображението на тапета е напълно приказно и предлага разнообразие от елементи, които ще впечатлят въображението на детето.

В центъра на тапета се извисява прекрасна планинска панорама, която придава чувство за приключение и откритост. Високите върхове на планините се изпълват с едро зелени дървета, които преминават от тъмни отенъци към по-светли нюанси на зеленото. Това създава омайваща игра на светлина и сянка, предоставяйки дълбок релакс и спокойствие.

Над планините се простира ясно небе, по което се разпръсват нежни облачета. Във въздуха се появява дъга, изпълваща цялата сцена с живи и ярки цветове. Под дъгата се издига слънце, което свети със своята топлина и предава усещане за ново начало и надежда.

На земята са населени отразяваните животни. Мечета, лисица и сърна се вплитат в приятна игра, създавайки един вълшебен момент. Детето може да си представи интересни приключения и приятелства с тези очарователни създания.

Цветовата палитра на тапета е богата и разнообразна. В синьо, зелено, розово и сиво, тапетът въздейства хармонично и успокояващо. Тези цветове придават свежест и жизненост на стаята, като същевременно запазват нежната и безопасна атмосфера, идеална за детска стая.

Този тапет е перфектен избор за декориране на детска стая на момче. Съчетавайки магията на природата с вълнуващите животни и ярките цветове, тапетът пред

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декориране на детска стая на момче, като създава вълшебна и релаксираща атмосфера. Съчетавайки планини, облачета, дъга и животни, тапетът ще вдъхнови детето да си представя приключения в природата. Цветовата комбинация от синьо, зелено, розово и сиво добавя жизненост и свежест на стаята. Без значение дали става дума за малко дете или по-голямо, този тапет ще създаде уютно място, където детето може да се наслаждава на своите игри и фантазии.

Цена:
38 00 лв