Фототапет - Старинна карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-60
5.00
794
Фототапет - Старинна карта на света, чудесно допълнение за детска стая на малък любител с интерес към древния свят. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
1 поръчка за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Стефи Петрова

Страхотен подарък. Благодаря за бързата реакция. Препоръчвам ви. Прекрасни

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Gergana Tsanova

Благодаря ви много за страхотните календари и подаръци!Препоръчвам ☺☺☺

Кристина Маврова

За втора година поръчваме календари и сме много доволни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Старинна карта на света?

Тапетът с карта на света Старинна карта е перфектно допълнение към детска стая, хол или всекидневна. Цветовете включват светло и тъмно кафяво, което добавя уют и топлина на интериора. Картата е ярко отбелязана с контурите на континентите и океаните, които са нежно оцветени. В океаните се изобразяват различни видове морски животни, като сепии, китове и делфини, което придава на тапета интерес и жизненост. Тази комбинация от карта и морски животни предлага образователен и игрив елемент, който ще вдъхнови децата да развиват своята любознателност и фантазия. Тапетът е идеален за създаване на приятна и вдъхновяваща обстановка в стаята или помещението, където ще бъде поставен.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с карта на света е подходящ за детски стаи, холове и всекидневни помещения. Неговият уникален дизайн и образователния характер го правят привлекателен за деца, докато цветовете и стилът му го правят подходящ за общи жилищни пространства като холове и всекидневни. Морските животни, изобразени на тапета, допълнително внасят радост и визуално разнообразие.

Цена:
38 00 лв