Фототапет - Сънищата на мишлето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-NT-4
5.00
794

Фототапет – Сънищата на мишлето, в тъмни цветове характерни за нощта. В напечатването на всеки артикул се влага старание и прецизност. Осъществява се  качествен контрол върху мастилата предвидени за печат, както иматериала върху, който биват апликирани. 

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

С. Димитрова

Доволна съм от поръчката си, за втори път поръчвам от този сайт. Бързи и любезни.

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Sabrie Niazieva

Най добрите и най точните

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Ралица Серафимова

Страхотни са! Препоръчвам :)
Допълнителна информация

Фототапет - Сънищата на мишлето, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Сънищата на мишлето?

Дизайнът на тапета включва сладко мишле, което спи върху луната, обвито с меко одеалце. Под мечето се простира малка горичка, създавайки уютна и приятна атмосфера в стаята. В небето се наслаждавате на прекрасни облачета и бляскави звездички, които допълват вълшебното настроение на тапета.

Цветовата гама на тапета включва основно синьо, жълто и тъмно розово, което придава яркост и живост на цялостния дизайн. Тези цветове са избрани специално за да създадат уютна и спокойна обстановка, идеална за детска стая.

Този тапет е перфектен избор за декориране на стаята на вашето момченце, като създава приказна атмосфера и визуално привлекателен интериор. С мечето, луната, горичката и звездите, тапетът ще подари на стаята уникална и детска енергия, която непременно ще оцените.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този цветен детски тапет е подходящ за декориране на детската стая на момченце. Със своята сладка и приказна тема, включваща мече, луна, горичка и звезди, тапетът създава уютна и магическа обстановка. Цветовата комбинация от синьо, жълто и тъмно розово придава яркост и живост. Той ще добави весело и детско настроение в стаята, като визуално привлича и радва окото. Тапетът е идеален избор за създаване на приятна и удобна обстановка, където вашето момченце може да играе, отпочива и развива своето въображение.

Цена:
38 00 лв