Фототапет "Сънища в небето" - Магическа декорация за детска стая и занималня | Фото Тапети

Фототапет Сънища в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall25086195
5.00
778
Фототапет Сънища в небето, подходящ за апликация в детка стая за момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде 
 
1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Reni Kamenova

Много красиви неща и много любезно обслужване.

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Гергана Александрова

Чудесно качество на изработка, бързи,точни в изработката и доставка.Цената е изключително достъпна.10точки от мен :)

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Ivelina Grueva

Благодаря за прекрасните календари.

Емилия Червенкова

Изключително бързи и коректни! Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Сънища в небето?

Тапетът "Сънища в небето" е перфектно допълнение към детската стая, представяйки мечтателна и уютна атмосфера. Онлайн магазинът Art-Gift.net предлага този фототапет, който има следните елементи:

Цветни облаци: Тапетът е дом на нежни, цветни облаци, които леко плуват в небето. Техните ярки цветове ще привличат вниманието и ще създават усещане за радост и игривост.

Луна: В задната част на сцената се издига луната, давайки усещане за магия и тайнственост. Тя може да предизвика детското въображение и да подпомогне развитието на креативността.

Две спящи джуджета: В долния ъгъл на тапета се изобразяват две спящи джуджета. Тези сладки герои създават усещане за спокойствие и безопасност. Те могат да бъдат вдъхновение за детето да се почувства уютно и релаксирано.

Сладко бяло зайче с многоцветна шапка: В близост до джуджетата се появява сладко бяло зайче с многоцветна шапка. Той допринася за игривостта на сцената и може да бъде интересен първи приятел на вашето дете.
Звездички: Във въздушното пространство над облаците се разпръскват звездички. Те допълват магичния аспект на тапета и добавят изтънчен акцент към небесната сцена.

Този фототапет е подходящ както за детска стая на момиче, така и на момче. Също така може да бъде използван в като тапет за детска градина, детска ясла или занималня. Тапетът създава уютно и мечтателно пространство, което ще вдъхнови детето да развива въображението си и да се потопи в света на приказките и игрите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е идеален за декориране на детската стая у дома. Той ще добави магическо и мечтателно настроение и ще създаде приятна обстановка за игра и почивка.Фототапетът може да бъде използван в детски градини, за да се създаде уютно и вълнуващо пространство, което стимулира детското въображение и креативността им.

Цена:
35 00 лв