Фототапет - Сърничка сред цветята

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10751577
5.00
794
Фототапет - Сърничка сред цветята, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Г. Костадинова

За пореден път поръчвам от вас и ще продължавам и занапред.Супер доволна съм от бебешките бодита(не променят размера си въпреки сушилнята).Чудесно отношение към клиентите си.Сърдечно ви благодарим :) <3 С голямо удоволствие ще си носим семейните тениски

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ралица Василева

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Виктория

Препоръчвам! Перфектно изпълнение, бързи и коректни! Благодаря Ви, Art-Gift!

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Савина Георгиева

Благодаря ви , изключително доволна съм от обслужването и от поръчката, препоръчвам.

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Сърничка сред цветята?

Този детски тапет представлява прекрасна комбинация от бежови нюанси със сини цветя, които създават мечтана атмосфера в детската стая на момиченце или в детската градина. Тапетът пресъздава уютна среда, като на фона се вижда прекрасна тухлена ограда, върху която сърничка весело се разхожда. Изображението е зашеметяващо и пленяващо, създавайки усещане за приключение и магия. Над оградата се намират нежни красиви сини цветя, които придават допълнителна доза въображение и изтънченост на тапета. Това е идеалният избор за детска стая или детска градина, където малките мечтатели могат да погледнат през прозореца и да се насладят на тази уникална приказна сцена. Тапетът внушава игривост, радост и вълнение и ще добави цветност и вълшебство на всяко пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за различни пространства, свързани с децата, като например детски стаи или детски градини. Една детска стая на момиченце би била идеалното място, където да се използва този тапет. Със своите бежови и сини цветове, той създава спокойна и уютна обстановка, съчетана с вълшебство и игривост. Тапетът представя визуален елемент във формата на сърничка, която върви по тухлена ограда и е заобиколена от красиви сини цветя. Това изображение подсказва за приключения и приказки, което е идеално за малките деца, които обичат да разглеждат и създават истории около тапетите в стаите си. Освен това, тапетът може да бъде използван и в детски градини, където създава свеж и игрив декор за малките деца, които се забавляват и учат в тези пространства.

Цена:
38 00 лв