Фототапет Състезание в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10287054
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Petq Valerieva

Бързи и коректни ! Благодаря за календаръците и подаръците, станали са супер !

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна

Silviya Karaboeva

Невероятни календари , освен нас ще зарадвам и моите най-близки хора ! Благодаря за бързото изпълнение и подаръците ! Пожелавам Ви много клиенти !

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Състезание в небето ?

Детски тапет "Състезание в небето" е перфектното допълнение към детската стая или спалня както за момичета, така и за момчета. Той пренася децата във вълшебен свят, където небето прелива в невероятни цветове от бяло, розово и зелено, които създават усещане за спокойствие и хармония.

Небето на тапета е обсипано със шарени летящи балони и самолети, които допринасят за мечтателната атмосфера и стимулират детското въображение. Малчуганите ще се чувстват като пилоти на своите собствени приключения, докато гледат балоните, които плават свободно в небето, и самолетите, които следват своя курс.

Дизайнът на тапета е живописен и детайлен, което прави стаята на децата още по-приятна и вълшебна. Всеки елемент на декорацията е изработен с внимание към детайлите и с ярки цветове, които ще се радват на очите на децата.

Монтажът на тапета е лесен и бърз, като не изисква специални умения или инструменти. Той може да бъде поставен на стените на стаята или спалнята, придавайки им индивидуален и красив завършек.

Този тапет е създаден, за да предостави на децата уникално преживяване и да направи техния простор още по-приятен и вълшебен. "Състезание в небето" е идеалният избор за всички родители, които желаят да създадат специално място за своите момичета и момчета, където те да се чувстват комфортно и вдъхновени да създават свои собствени приказки в този прекрасен свят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Състезание в небето" е подходящ за декориране на детски стаи и спални за момичета и момчета. Той създава вълшебна и игрива атмосфера, която стимулира детското въображение и креативността. Пригоден е за стаи с различни интериорни стилове и може да бъде поставен както на една, така и на всички стени, в зависимост от предпочитанията и предназначението на стаята. Тапетът се хармонизира с мебелите и другите декоративни елементи, като същевременно придава на пространството уют и радостно настроение.

Препоръчителни размери:
*ширина – 480 см.
*височина – 330 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв