Фототапет - Тигър в джунгла

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-0022
5.00
794

Фототапет - Тигър в джунгла, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна изработка в големи размери

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Дафина Кирякова

Изключително коректни! Благодаря!

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Тигър в джунгла ?

Тапет за хол с тигър в джунглата, предлага вълшебна и живописна атмосфера за вашата спалня, всекидневна, детска стая, хол или коридор. Дизайнът включва реалистично изобразяване на един красив тигър, който е показан сред гъста растителност и зеленина на джунглата.

Цветовата гама на тапета включва бежови, оранжеви, зелени и сини нюанси. Бежовият цвят създава уютна и спокойна обстановка, докато оранжевите и зелените тонове допринасят за естествеността на джунглата. Синият цвят добавя нотка свежест и спокойствие, създавайки баланс и хармония в интериора.

Тапетът с тигър в джунглата е подходящ избор за всеки, който желае да внесе дивата природа в своя дом. Той ще добави неповторимо изживяване и ще превърне стаята в истинско убежище за почивка и релаксация. Без значение къде ще го поставите, този тапет ще създаде вълшебна атмосфера и ще привлича вниманието на всеки, който влезе в стаята.

Съчетавайки естествените цветове и изображението на красив тигър, този тапет предоставя възможност за създаване на уникално и индивидуално място. Независимо от това дали искате да добавите нотка приключение в детската стая или да се потопите в спокойствие във вашата спалня, този тапет е перфектното решение, което ще освежи и преобрази вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с тигър в джунглата е подходящ за декорация на стени в спалнята, всекидневната, детската стая, хола, коридора или други жилищни стаи. Със своите натурални цветове и изображението на тигър, тапетът добавя усещане за природа и приключение в интериора.

Цена:
38 00 лв