Фототапет Улици и магистрали

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10652331
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Улици и магистрали,  подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Silviq Galenova

Благодаря Ви и тази година календарите са страхотни ☺️

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Denita Mihaylova

Страхотен професионализъм,благодаря Ви ,невероятни сте!

Petq Bobcheva

Получих календарите и много съм доволна

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Улици и магистрали ?

Тапетът за детска стая, "Улици и магистрали", е идеално допълнение към интериора на момчето ви или всяка детска спалня. Той представлява живописна гледка на улица и магистрала, оформена на сив фон, което придава спокойствие и хармония на стаята.

Основният мотив на тапета е пътното платно, което е украсено с весели и цветни автомобили в различни ярки цветове като жълто, оранжево, розово, синьо и зелено. Тези ярки цветове придават на стаята допълнителна енергия и радост, с които детето ви ще се забавлява и играе.

На страничните части на пътното платно се намират разнообразни елементи като светофари, които допълнително обогатяват сцената и засилват усещането за жизненост и движение. В долната част на тапета са изобразени зелени дървета и къщички в розово и зелено, които създават уют и топлина в обстановката. Тези елементи създават усещане за природа и спокойствие, което е идеално за детска стая.

Тапетът е проектиран с внимание към детайлите, а живописната гама на цветовете ще привлече вниманието на детето ви и ще го подтикне към творческа игра и въображение. Съчетавайки съчетание от игриви коли, животинки, природа и цветове, този тапет създава вълнуващо място за развитие и наслаждение за вашето дете.

Освен като декоративен елемент, този детски тапет стимулира детското въображение и предизвиква позитивни емоции, които са важни за развитието на детето. Той е лесен за поставяне и поддръжка, което прави възможно бързо и удобно освежаване на интериора на детската стая.

Използваните качествени материали гарантират дълъг живот на тапета, който ще съхрани своята яркост и красота през годините. С този тапет ще създадете уникална и приятна обстановка в стаята на вашето дете, където то ще се чувства спокойно, щастливо и вдъхновено.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорация на детски стаи или спални за момчета. Създавайки живописна и забавна атмосфера, той ще бъде идеален за деца, които обичат автомобили и ярки цветове. Тапетът може да се постави върху една стена, за да се добави динамика и интерес към интериора на стаята. Съчетавайки различни елементи като коли, светофари, дървета и къщички, този тапет създава усещане за радост и игривост, което ще насърчи детското въображение и създателност.

Препоръчителни размери
Това изображение е подходящо за всякакви размери на стената.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер.

Цена:
38 00 лв