Фототапет - Усмихнати звездички

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10786451
5.00
794
 Фототапет - Усмихнати звездички комбинативно решение, което ще добави акцент в детската стая. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Валентина Георгиева

Всяка година си поръчвам календари и съм доволна от качеството и бързината!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Николета

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце -

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Лидия Минчева

Коректно обслужване и прекрасни календари! Много благодаря!

Monika Mihaleva

Изключително добри и отзивчиви! Страхотно качество и бърза изработка!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Усмихнати звездички?

Този фототапет е перфектен избор за детска стая на малко момиченце, бебе или за спално помещение в детска градина. Тапетът е изработен в нежни цветове - розово, жълто и сиво, които създават уютна и приказна обстановка.

Главният мотив на тапета са розови планини, които се простират в далечината и създават усещане за приключение и развълнуваност. В небето над планините плават облачета, от които се разиграват весели звездички. На върха на цялата сцена сияе луната, допълвайки магията на дизайна.

Този тапет за детска стая на момиче има не само декоративна стойност, но и практична функция. Той може да бъде изработен по размерите на клиента, осигурявайки перфектно покритие за стените на стаята. Независимо дали предпочитате по-голяма област от планините и небето или по-малък фрагмент, тапетът ще бъде персонализиран спрямо вашите изисквания.

Фототапетът с розови планини, облачета, звездички и луна предлага уникален начин да превърнете стаята в детска градина или домашен рай за вашето малко момиченце. Той създава вълшебна атмосфера, която ще вдъхновява детето ви да сънува и да се играе в свят на фантазия и приказки.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет с розови планини, облачета, звездички и луна е подходящ не само за детска стая на момиченце или за спално помещение в детска градина, но и за всяко друго детско пространство, което желаете да превърнете в магично и уютно място. Независимо дали става въпрос за домашна игралня, детска стая със сънливо настроение или място за творчески занимания, този тапет ще добави доза вълшебство и вдъхновение на всяко дете, което го вижда.

Цена:
38 00 лв