Фототапет Феи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10012832
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

Краси

Благодаря!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Ivan Dzhumaliev

Изключително съм доволен от календарите, които изработиха. В бъдеще отново от тук ще поръчвам :)

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Феи?

Детски тапет за стая на момиче, със сюжет от феи и цветя, създава вълшебно и привлекателно пространство, което ще пренесе малката принцеса в свят на мечти и въображение. Тапетът е изпълнен с магически детайли, които го правят неповторим.

На фона на тапета се откроява нежна комбинация от жълти, розови, зелени и сини нюанси. Живите и ярки цветове създават вълшебно настроение и оживяват стаята със свежест и радост.

В центъра на тапета се издига красива луна, около която разпръскват звезди. Малките феички нежно летят около тези звезди, разигравайки се в магическата нощ. Вдъхновени от нощното небе, те са приказни същества, изпълнени с енергия и сънят на малките момичета.

Една от феичките се люлее на люлка, висяща от луната. Това изображение придава на тапета нежност и излъчва усещане за безгрижие и спокойствие. Малката феичка се наслаждава на своята игра, докато лунната светлина я обгръща и я прави още по-вълшебна.

Този детски тапет предлага на момичето възможността да се потопи в свят на фантазията и мечтите. Със своите нежни цветове и магични детайли, той ще превърне стаята в истинско убежище за феи, където малката принцеса ще се чувства като част от своята приказка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с мотиви от феи и цветя е идеален за стаята на момичета. Неговите нежни цветове и магически детайли създават вълшебна атмосфера, която ще зарадва всяка малка принцеса. Тапетът предлага възможността да се създаде уютно убежище за феи, където детето може да се потопи в свят на фантазия и мечти. Той ще превърне стаята в истинско място на игра и въображение, където момичето ще се чувства специално и вълнуващо.

Цена:
38 00 лв