Фототапет - Феята на гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ms-007
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет - Феята на гората, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Ани Чучулигина

За трета поредна година поръчвам календари от Вас и съм изключитено доволна! Професионална изработка, бързо изпълнение на поръчката и прекрасен персонал! Благодаря Ви!

Marieta Nedyalkova

Изключително коректни! Благодаря за точността!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Феята на гората?

Магичен свят с тапет "Феята на гората" - идеален избор за декорация на детска стая.

Тапетът "Феята на гората" представлява невероятен избор за оформянето на детска стая, независимо дали сте родител на момиче или тийнейджърка. Излъчващ свежест и приказност, този тапет съчетава прелестните нюанси на розово и синьо.

Комбинацията от деликатни бели облачета, разпръснати по тапета, придава усещане за изтънченост и хармония. Фонът е изработен в светли оттенъци на синьо и розово, което придава стаената атмосфера уют и спокойствие. Тези цветове създават идеален баланс между нежност и енергия, съчетавайки две важни характеристики за стаята на дете.

В центъра на този тапет за тийнейджърска стая ви очаква вълшебна фея с преплетени в косата цветя. Тази магическа фигура добавя допълнително усещане за приказност и вдъхновяващо въображение. Феятата става непроизменна част от декора, която ще зареди стаята с мечтателна енергия.

Нашите висококачествени материали гарантират трайност и здравина на тапета. Той се поставя лесно и лесно се поддържа - особено важно, когато става въпрос за детска стая.

С тапет "Феята на гората" създавате уютна и мечтателна обстановка за вашето момиче или тийнейджърка. Позволете на феята от облачета да пренесе детството и магията в техния свят, вдъхновявайки ги да създават и мечтаят безкрайно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Феята на гората" е подходящ за всяка детска стая, предназначена за момиче или тийнейджърка. Неговите свежи и приказни цветове създават уютна и мечтателна обстановка, подходяща за всяка възраст. Балансът между нежност и енергия го прави идеален за създаване на релаксираща и вдъхновяваща среда за малките и тийн въображения. Деликатните облачета и вълшебната фея добавят уникален и изискан шарм към стаята, като пренасят детството и магията в техния свят. Този тапет ще зарадва децата със своята приказна естетика и висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и здравина.

Цена:
38 00 лв