Фототапет - Хитрият лисан

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-755
5.00
794

Фототапет - Хитрият лисан. Дизайнерски тапет който ще ви отведе в горската приказна на хитрия лисан. Този тапет е чудесен декор към детската стая на всеки малчуган. Тапет с фин релеф със зърниста структура. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

П Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Lily Kostadinova

Изработката е страхотна, много бърза и точно така,както я исках! Препоръчвам с две ръце -

Evelina Dicheva

Много съм доволна от изпълнението и доставката на подаръка , който купих. Професионално и бързо обслужване. Продължавайте все така :-)

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Tanq Duylgerova

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!
Допълнителна информация

Фототапет - Хитрият лисан изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Хитрият лисан?

Детският тапет "Хитрият лисан" е чудесно решение за стаята на вашето момче или момиченце. Тапетът е за стая от смесен тип, като основният цвят на фона е бледо зелен, което му придава свеж и приятен вид. Върху него са изобразени прекрасни лисички в кафяв цвят. Те се отличават със своите забавни и игриви изрази, които създават усещане за щастливо и безгрижно детство.

Освен лисичките, на тапета са представени и есенни дръвчета. Тяхната пестра листва и различни нюанси на червено, жълто и оранжево създават атмосфера на уют и топлина. Всичко това прави тапета перфектен избор за стая, която ще въздейства благоприятно върху детската фантазия и творчество.

Детският тапет "Хитрият лисан" е изключително подходящ за стимулиране на въображението и игривостта на вашето дете. Създайте уютна и вълшебна обстановка в стаята с помощта на този тапет и нека детето се наслади на магията на природата, която го заобикаля.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Хитрият лисан" е идеален за детската стая, независимо дали е за момче или момиченце. Със своите игриви лисички и есенни дръвчета, той създава уютна и приятна обстановка. Тапетът е подходящ за всички, които желаят да добавят доза игривост и вдъхновение в детското пространство. Бледо зеленият фон придава свежест, а кафявите нюанси на лисичките допълнително акцентират върху темата на тапета. Нека детето се потопи в магическия свят на природата през този чудесен детски тапет.

Цена:
38 00 лв