Фототапет Цар лъв

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10206965
5.00
794
Фототапет Цар лъв, подходящ за апикация в детски стаи от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
 
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Özlem Niyazi

Прекрасно изработени календари и бърза доставка. Благодарим Ви. Препоръчвам с две ръце!

Polina Hristova

Страхотни календари,бързо и лесно обслужване! Благодарим за красивите календари и подаръците към тях .

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Diana Marinova

Уникални, коректни и бързи Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Мария Налбантова

благодарим много за бързата изработка, и страхотното качество, препоръчвам

Нина Емилова Станева

Сърдечно ви благодаря за прекрасните календари и бързата доставка! Направо думи не намирам ,за да изкажа колко съм доволна , че и ги получих толкова бързо.! Прекрасни са :)

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Ангелика Пандова

Скоро получих календари поръчани от Вас!Признавам бях малко притеснена какво ще е качеството на сминката......, но БЛАГОДАРЯ ВИ и двата календара са повече от прекрасни
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Цар лъв ?

Детски тапет Цар Лъв, е изображение на лъв и малко лъвче, които са разположени на висока скала. Те се гледат към далечината, предавайки силна връзка и защитническо чувство. Около тях се простира гъста зелена растителност, която създава обстановка от дива природа и джунгла.

Този тапет е идеален за детска стая, спалня, коридор или хол, като носи усещане за приключение и мистерия в интериора. Изображението на лъвчето и неговият могъщ родител може да възбуди въображението на децата и да ги накара да се чувстват смели и силни.

Цветовете на тапета са живи и наситени, като притежават различни нюанси на зеленото, които създават усещане за жизненост и енергия. Това ще създаде приятна и релаксираща обстановка в стаята, давайки възможност на децата да се наслаждават на спокойствие и комфорт.

Този тапет може да бъде чудесно допълнение към интериора на детската стая или да добави интересен акцент в спалнята, коридора или хола. Всяки погледнато към него ще ви пренесе в света на природата и животните, пробуждайки ви усещане за приключение и вълнение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът за детска стая?

Този тапет с изображение на лъв и малко лъвче е подходящ за различни помещения в дома, като детска стая, спалня, коридор или хол. Той ще добави уют и магия в детската стая, предавайки усещане за приключение. В спалнята ще създаде релаксираща обстановка, а в коридора или хола ще бъде интересен акцент, който ще впечатли гостите. Независимо къде ще бъде поставен, този тапет ще внесе елементи от дивата природа в интериора и ще създаде живописна атмосфера.

Още продукти
Цена:
38 00 лв