Фототапет Цветна карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10251657
5.00
794
Фототапет Цветна карта на света, подходящ за апликацуя в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Пламена Ангелова

Препоръчвам !!! Изключително любезни и отзивчиви , такова старание и отношение към поръчка не съм срещала скоро :) Благодаря и със сигурност ще " се видим " пак

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Magdalina Tiholova

Качество, бързина и отзивчив екип. Страхотни продукти. Благодаря!

Мария Георгиева

За пореден път останах изключително доволна. Първия път преди 2г.когато поръчах коледно боди+още две други бодита с надпис и ключодътжатели. И днес от детските календари. Благодаря ви за коректното отношение и бързото изпълнение на поръчките!

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Валентина Петкова

Бърза и лесна поръчка! Календарите са качествени, а персоналът беше учтив и реагира много бързо! Препоръчвам!

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Цветна карта на света ?

Детски тапет " Цветна карта на света", е чудесно решение за детска стая или спалня, подходящ както за момичета, така и за момчета. Съчетава образование и забавление, представяйки карта на света с интересни детайли. Визуалното представяне е наистина уникално и разнообразно.

Главният елемент на тапета е цветната карта на света, където всеки континент е изобразен в различен цвят. Това не само прави картата лесна за разпознаване, но и учи децата да разпознават и запомнят географските обекти. Всяка държава е съчетана с изображение на своята културна забележителност, което допълнително разширява образователната стойност на тапета. Такъв подход може да вдъхнови децата да изучават различни култури и традиции.

Океаните също са включени в дизайна и са отбелязани с живописни кораби, делфини, косатки и подводници. Това добавя игрив и забавен елемент към тапета, като привлича вниманието на децата и ги подтиква да си представят различни приключения в света на морските обитатели.

Цветовете на тапета са ярки и живи - оранжево, розово, зелено и синьо. Такива цветове създават весело и релаксиращо настроение в стаята, което е особено важно за детските пространства.

Изборът на този тапет е прекрасен начин да съчетаете образование, креативност и забавление в детската стая или спалня. Той не само ще впечатли визуално децата, но също така ще ги стимулира да се интересуват от география, култури и природата. Този тапет е идеален избор за родители, които желаят да създадат учебна и приятна обстановка в дома си за своите деца.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с карта на света е подходящ за детски стаи или спални, независимо от пола на детето. Той предоставя образователна стойност, като учи децата за географията, културите и забележителностите по света. Също така, цветовете и дизайнът му го правят привлекателен и за деца на различни възрасти. Този тапет е идеален избор за училища или игрални зали, тъй като може да стимулира ученето и играта сред децата. Комбинацията от забавни и образователни елементи го прави уникален и подходящ за всяка детска обстановка.

Препоръчителни  размери:

 *ширина – 350 см.
*височина – 250 см.
При необходимост, изображенията могат да се коригират за да се напаснат на вашият размер. 

Цена:
38 00 лв