Фототапет Цветни балони в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall996596
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
 Фототапет Цветни балони в небето, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Йорданка Василева

art-gift те са топа, каквото е поръчано това е и получено, на приемлива цена

Ivalina Petkova

За 5-та година поръчвам календари от вас и съм изключително доволна от вашата работа! Винаги сте любезни и коректни! Бъдете здрави!

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Изабел Н.

Страхотна, бърза и качествена изработка !

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Sanja Bubevska

И този път календарите са прекрасни ! Благодаря ви!

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)

Diana Mladenova

Много добре е изработено всичко,поръчах си коледни чаши и пластмасови ключодържатели!Даже ще направя втора поръчка,за да има за всичките ми близки!Изключително коректни,много бързо ми изпълниха поръчката!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Цветни балони в небето ?

Тапетът за детска стая или спалня, представен на посочения уебсайт, е идеален избор както за момчета, така и за момичета. Той привлича с впечатляващ дизайн и живописни цветове, които ще създадат уютна и радостна обстановка в детската стая.

Доминиращият мотив на тапета е красиво небе, оцветено в нежни сини и бели тонове, което придава усещане за спокойствие и свобода. Във въздуха, разперен пред очите на децата, се извисяват шарени балони, които са изпълнени с лилаво, розово, жълто и синьо. Тези живописни цветове създават усещане за радост и игривост, които са идеални за стимулиране на детското въображение и креативност.

Тапетът с балоните е подходящ както за момичета, така и за момчета, като може да се комбинира с различни мебели и декорации, за да се създаде персонализирано пространство за детето. Съчетавайки го с мебели в същите цветове или с акценти от допълнителни детски елементи, ще създадете привлекателна и уютна среда, в която вашето дете ще се чувства комфортно и ще се радва на своето пребиваване.

Този тапет предоставя възможност за вълнуващо преживяване и е подходящ избор за обновяване на детската стая или спалня. С уникалния си дизайн и наситени цветове, той е гаранция за създаване на приказна атмосфера и ще се превърне в фокусен пункт в интериора на детската стая.

Какъв е срокът за изработка на детски тапет - Цветни балони в небето?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Цветни балони в небето?

Тапетът с балони е подходящ за всеки детски интериор, независимо от това дали стаята е за момче или момиче. Съчетавайки нежния синьо-бял фон с ярките и разнообразни цветове на балоните, този дизайн добавя радост и игривост на всяко пространство. Той е идеален за детски стаи, детски спални, детски градини или детски занимателни стаи. Благодарение на своите живописни цветове и уникален дизайн, този тапет ще вдъхнови децата да създават свои истории и фантастични светове, а също така ще придаде уют и удоволствие на техните игри и отдих.

Цена:
38 00 лв