Фототапет Цветни парашути

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10354983
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Цветни парашути, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче).  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Цветана Гърмидолова

Много хубав се е получил календара !Изключително съм доволна от изработката и бързината !Препоръчвам сърдечно!Малкия много се зарадва на каландара ,като го видя ! :)

Ивета Иванова

Изключително коректни! Добро качество и бързо изпъление!Препоръчвам!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Магдалена Влаховска

Невероятно качество на изпълнение на поръчката,бързи,коректни. ❤ Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях ❤ Препоръчвам с две ръце ❤

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Elina Kostadinova Ilieva

Получих моите календари. Много съм доволна и благодаря много за подаръка ☺️ Успех

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Цветни парашути ?

Този детски тапет представлява вълшебен свят от приключения и фантазия, който ще превърне детската стая или спалня в уютно място за игра и почивка. Основният мотив на тапета е свежо и ярко синьо небе, което създава усещане за простор и свобода. Бели облаци се надвиват високо на хоризонта, давайки усещане за безкрайност и приключение.

В небето се виждат летящи самолети и парашути, които придават на тапета динамичност и вълнение. Тези мотиви са идеални за стимулиране на детската фантазия и могат да възбудят любопитство и интерес към въздухоплаването и пътешествията.

Цветовете включват наситено зелено, което може да създаде усещане за природа и приключение, както и бежово, което допълва общата топлина и уют на стаята или спалнята. Червено създава акцент и добавя допълнителна динамика към дизайна. Отново, синьото подчертава спокойствието и безкрайността на небето.

Този тапет е идеален избор за детски стаи, защото не само създава красив и приятен дизайн, но и стимулира детската креативност и фантазия. Визуалните елементи на небето, облаците и летящите обекти могат да допълнят други детски аксесоари и мебели, които допълват общата тема на приключението и сънуването.

Този тапет представлява прекрасен начин да създадете вдъхновяващо пространство за вашето дете, където то може да се усеща защитено и обгрижвано, като в същото време има възможност да изрази своята креативност и измисли невероятни приказки и приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепят детски тапети?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая или спалня. Със своите свежи и ярки цветове, изображаващи синьо небе с бели облаци, летящи самолети и парашути, той създава уютно и вълшебно пространство за децата. Тапетът ще подпомогне въображението на децата и ще им предостави стимулиращо околие за игра и учене. Съчетавайки го с подходящи мебели и аксесоари, можете да създадете уникална детска обстановка, която ще радва малките ви и ще им помогне да се чувстват спокойни и щастливи в своето малко кътче на света.

Цена:
38 00 лв